Σάντρα Βουτσά: Αυτή είναι η πραγματική σχέση με τα αδέλφια της Θεοδώρα, Νικολέττα και Φοίβο!
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Αυτή είναι η πραγματική σχέση με τα αδέλφια της Θεοδώρα, Νικολέττα και Φοίβο!

Η Σάντρα Βουτσά, πρωτότοκη κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά με την Έρρικα Μπρόγιερ, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση της με τις αδελφές της Θεοδώρα και Νικολέττα αλλά και τον μικρό Φοίβο, παιδιά που απέκτησε ο σπουδαίος ηθοποιός από μετέπειτα γάμους του. 

Μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά υπήρξε μία έντονη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στη Σάντρα και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου, όμως, όπως λέει τώρα σε συνέντευξή της, οι σχέσεις της με τα αδέλφια της δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου. Δείτε τι είπε...

- Πως είναι οι σχέσεις σήμερα με τις αδελφές σου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέττα;

Η αδελφή μου η Θεοδώρα, ζει στο εξωτερικό και μάλιστα πολύ μακριά... Εντωμεταξύ, σε αυτές τις εποχές που ζούμε (κορονοϊός κλπ) τα ταξίδια δεν είναι τόσο εύκολα πλέον, όποτε η σχέση μας είναι περισσότερο μέσω... skype! Δεν πειράζει όμως, γιατί είναι πολύ χαρούμενη, εκεί που ζει, με τον άντρα της και το παιδί της και έτσι, χαλάλι!... Όσο για την Νικολέττα, που ζει στην Ελλάδα οι σχέσεις μας, είναι οι σχέσεις που μπορεί να έχει κάποιος με μια μαμά, που έχει ένα μικρό παιδί και εργάζεται κιόλας... Θέλω να πω ότι ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος (όπως ξέρουν όσοι έχουν παιδιά!) και έτσι και με εκείνη... ας είναι καλά το skype! Χα! Χα! Χα!

- Με τον μικρό Φοίβο και τη μητέρα του βρισκόσαστε;

Ομοίως και με την Αλίκη, μιας και εκείνη έχει τον Φοίβο, που έχει, ως παιδάκι, πολλές δραστηριότητες, αλλά έχει και την εταιρεία της, την θεατρομάθεια, με την οποία οργανώνει, παιδικές παραστάσεις για σχολεία και όχι μόνο! Ας είναι καλά, οι γιορτές, τα γενέθλια και οι αργίες.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved