Πασχάλης Τερζής: Δείτε τον τεράστιο κήπο του σπιτιού του που περιλαμβάνει μποστάνια και ελιές
Showbiz

Πασχάλης Τερζής: Δείτε τον τεράστιο κήπο του σπιτιού του που περιλαμβάνει μποστάνια και ελιές

Ο Πασχάλης Τερζής έχει φτιάξει μια καινούργια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας δίπλα του την οικογένειά του. 

Ο Πασχάλης Τερζής έχε αφήσει το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία και μας έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια που ακούγονται μέχρι και σήμερα. Με προσωπική του απόφαση ο τραγουδιστής, αποσύρθηκε από τις πίστες και έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του κατοικούν μόνιμα έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Εκεί ο Πασχάλης Τερζής έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι μέσα στην φύση. Πιο συγκεκριμένα, ο κήπος του είναι τεράστιος και έχει καλλιεργήσει το δικό του μποστάνι με διάφορα λαχανικά. Αυτή μάλιστα, είναι και η ασχολία του μετά το τέλος της πορείας του στο τραγούδι.

Έτσι αρκετές φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή μέσα από δημοσιεύσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του, Γιάννα Τερζή. Μάλιστα, τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της είναι αρκετά περήφανοι για τον τραγουδιστή, ο οποίος από το μηδέν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι τόσο όμορφο.

Δείτε στην gallery το μποστάνι του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved