Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το χαστούκι από τον Κωνσταντάρα και τα λόγια της Αλίκης, που δεν θα ξεχάσει
Showbiz

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το χαστούκι από τον Κωνσταντάρα και τα λόγια της Αλίκης, που δεν θα ξεχάσει

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και μάλιστα από τους ρόλους της, το κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. 

Η ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της, μιας και έχει ερμηνεύσει μοναδικούς ρόλους ανά διαστήματα, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινητογράφο και την τηλεόραση.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. Μεταξύ πολλών, μίλησε και για το χαστούκι που είχε δεχτεί από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και την φιλία που την συνέδεε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που μέχρι και την τελευταία στιγμή, βρισκόταν δίπλα της.

Έχω παρακολουθήσει πολλές συνεντεύξεις σας και πάντα όταν μιλάτε για την Αλίκη και τον θάνατό της νιώθω πως για εσάς είναι ένα δίκοπο μαχαίρι.

Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Δεν μπορώ να την ξεχάσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει. Την βλέπω στιε ταινίες της αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ποτέ πως αυτό το κορίτσι που με φώναζε ψιψίνα ότι θα φύγει τόσο νωρίς. Την τελευταία στιγμή μου έπιασε το χέρι και μου είπε «γιατί να πεθάνω, θέλω να με πας στον θεολόγο». Αυτά τα λόγια δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.

Το χαστούκι του Κωνσταντάρα στην ταινία "Ο τρελός τα' χει 400" σας άφησε εκτός γυρίσματος για τρεις ημέρες. Αυτό σήμερα νομίζω ότι θα αντιμετωπιζόταν λίγο διαφορετικά.

Έπρεπε να υπάρχει ομοίωμα για το χαστούκι για να το βλέπανε. Έμεινα εκτός γιατί είχε μαυρίσει το μάγουλό μου και δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα. Ακόμη και τώρα ο κόσμος με ρωτάει για αυτό. Σήμερα δεν θα το δεχόντουσαν αυτό το ξύλο που έτρωγα εγώ. Τότε δεν το σκεφτόμασταν ακόμη και το ξύλο και δεν λέγαμε τίποτα γιατί βλέπαμε μονάχα το βάθρο της επιτυχίας.

Ο σεβασμός έχει χαθεί σήμερα σε σχέση με τότε;

Έχω ένα παράπονο μεγάλο. Δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του.Ήμουν σε μία παράσταση και ανέβηκα στα καμαρίνια με σκοπό να συγχαρώ τους ηθοποιούε. Όταν μπήκα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή, του έδωσα το χέρι για να τον συγχαρώ. Ήταν λες και είχαμε από τότε κορονοϊό και φοβόταν. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Η απάντηση του ήταν μόνο, «μπορείτε να φύγετε γιατί θέλω να ξεκουραστώ». Με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω. Όση κούραση και αν υπάρχει, ποτέ κανένας ηθοποιός δεν θα
το έλεγε. Ίσως αν διαβάσει αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει.

Υπάρχει κάποιος ηθοποιός που ενώ θέλατε να παίξετε μαζί του, τελικά δεν τα καταφέρατε;

Ίσως είμαι η μόνη που έπαιξα με όλουε, τους αξέχαστους, τους μοναδικούς και τους ανεπανάληπτους. Έχω παίξει με όλουε τους ηθοποιούς και είμαι
χαρούμενη γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved