Αποκαλυπτική η Στυλιανοπούλου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί. Το σκέφτομαι κάθε μέρα»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Στυλιανοπούλου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί. Το σκέφτομαι κάθε μέρα»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε συνέτευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της σήμερα ενώ παραδέχτηκε πώς έχει μετανιώσει που δεν έχει κάνει ένα παιδί. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τους ρόλους της.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, με τη ζωή της σήμερα, ενώ είπε ότι αυτό που έχει πραγματικά μετανιώσει είναι το γεγονός ότι δεν έκανε ένα παιδί.

Με τη μοναξιά πώς τα πάτε;
Πολύ άσχημα. Κάθομαι εδώ πέρα και γράφω. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε τη βοήθεια αυτή στο μυαλό μου και γράφω το έργο μου. Αυτό κατά κάποιο τρόπο με κάνει να μην το σκέφτομαι, ότι είμαι μόνη. Έχω την συντροφιά όλων των φίλων μου που δεν υπάρχουν πια και που τουε έχω μαζί μου στο βιβλίο μου.Έχω όμως και ένα καταπληκτικό κορίτσι από τιε Φιλιππίνες, την Φλώρα που είναι μαζί μου, μου κάνει συντροφιά και με βοηθάει στις δουλειές.

Το βιβλίο σας πότε θα ολοκληρωθεί;
Βρίσκομαι προς το τέλος. Ο τίτλος του συνδέεται με μία εκπομπή που έκανα, θα λέγεται «Η πυργοδέσποινα της κουζίνας». Αυτός είναι ο τίτλος και μέσα από αυτό τα λέω όλα για όλους.

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώσατε;

Μετάνιωσα που δεν έκανα ένα παιδί. Δυστυχώς κάθε ημέρα περνάει από το μυαλό μου. Όχι για να συνεχίσει την πορεία μου, μόνο και μόνο για να είναι κάτι δικό μου που βγήκε από τη σάρκα μου.

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

Θέλω να πω κάτι σε όσους διαβάσουν αυτές τις γραμμές. «Σαε ευχαριστώ για την υπομονή που είχατε να διαβάσετε αυτή τη συνέντευξη μέσα από την ψυχή μου»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved