Σοφία Χατζηπαντελή: Η νέα κριτής του GNTM ποζάρει με ξανθά μαλλιά και μας εντυπωσιάζει
Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Η νέα κριτής του GNTM ποζάρει με ξανθά μαλλιά και μας εντυπωσιάζει

Ο 5ος κύκλος του GNTM επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια στα social media.

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι εκείνη που έχει σχολιαστεί περισσότερο από τον καθένα, λόγω της έντονης προσωπικότητάς της αλλά και για τα πυκνά φρύδια της.

Το μοντέλο μετά από κάστινγκ επιλέχθηκε για την θέση, special guest κριτή, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Μάλιστα η Σοφία Χατζηπαντελή έχει καταφέρει να κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον του κοινού, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν έχουμε ξαναδεί τηλεοπτικά αλλά ξεχωρίζει και με την εκκεντρική της εμφάνιση.

Η ίδια διατηρεί έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στα social media, όπου την ακολουθούν περίπου 473 χιλιάδες άνθρωποι. Εκεί η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και διάφορες φωτογραφίσεις της. Σε κάποιες λοιπόν από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει έχοντας ξανθά μαλλιά και εντυπωσιαστήκαμε με την εμφάνιση της.

Φυσικά το ξανθό μαλλί δεν κράτησε για πολύ, αφού η Σοφία Χατζηπαντελή λατρεύει το μελαχρινό της στυλ και με αυτό εμφανίζεται στο GNTM 5.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Σοφίας Χατζηπαντελή με ξανθά μαλλιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved