Γωγώ Μπρέμπου: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Όλγας Βασιλείου στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»!
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Όλγας Βασιλείου στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»!

H Γωγώ Μπρέμπου επιστρέφει στην TV με τον «Παράδεισο των κυριών» στον ALPHA , με μεγάλη χαρά, λόγω του υψηλού επιπέδου της παραγωγής. Τι χαρακτηρίζει την Όλγα Βασιλείου;

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς που το κοινό έχει λατρέψει μέσα σε όλες αυτές τις δεκαετίες, μιας και έχει σημιεώσει πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Κόρη κτηματομεσίτη, που έγινε πλούσιος κάνοντας το μαυραγορίτη δωσίλογο στην Κατοχή. Σύζυγος προικοθήρα. Μάνα ενός παραχαϊδέμενου μοναχογιού με πρόβλημα τραυλισμού. Η καλοπροαίρετη απόφοιτος οικοτροφείου θηλέων, Όλγα Βασιλείου είναι μια ερμηνευτική πρόκληση για τη Γωγώ Μπρέμπου!

Η καταξιωμένη ηθοποιός επιστρέφει στην TV με τον «Παράδεισο των κυριών» στον ALPHA , με μεγάλη χαρά, λόγω του υψηλού επιπέδου της παραγωγής. Τι χαρακτηρίζει την Όλγα Βασιλείου;

Η καλοσύνη, η μόρφωση και η καλλιέργεια, η αγάπη που έχει για το γιο της και η προσπάθειά της να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, παρά τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσει, κατάγεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια και δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει ποτέ. Αυτό ίσως την κάνει πιο εύπιστη απέναντι στον άντρα της, ο οποίος διαχειρίζεται όλη της την περιουσία».

Σκιά στη ζωή της ότι ο πατέρας της ήταν δωσίλογος;

«Αυτό περισσότερο ακούγεται σεναριακά ως κατασκευασμένη κατηγορία. Και όχι ως πραγματικότητα».

Με το σύζυγο της, Αποστόλη, που την παντρεύτηκε από συμφέρον, είναι ερωτευμένη;

«Αυτό μένει να διερευνηθεί και να φωτιστεί στην ιστορία που θα διηγηθούμε».

- Πώς διαχειρίζεται το πρόβλημα τραυλισμού που αντιμετωπίζει ο γιος της, Πάρης;

«Με πολύ μεγάλη κατανόηση, ευαισθησία, σεβασμό και ίσως λανθασμένη υπερπροστασία. Κάτι πολύ γνώριμο, άλλωστε, στις σχέσεις μανάδων και γιων».

- Ο Αποστολής αντιμετωπίζει το γιο του περιφρονητικά;

«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως την ψυχολογική του κατάσταση. Με όσες γνώσεις έχει, προσπαθεί να κατανοήσει. Όμως, ίσως δεν είναι αρκετές...».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved