Σταμάτης Κόκοτας: Το στιλ του άφησε εποχή! Οι φαβορίτες και οι φαρδιές γραβάτες
Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: Το στιλ του άφησε εποχή! Οι φαβορίτες και οι φαρδιές γραβάτες

Ο Σταμάτης Κόκοτας πέρα από την αδιαμφισβήτητη σπουδαία καριέρα του, άφησε τη δική του εποχή με το στιλ του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας λάτρευε τη ζωή και ζούσε την καθημερινότητα όπως εκείνος όριζε και επιθυμούσε.

Δεν ήθελε τα πολλά, ήθελε όμως τα ωραία για αυτό και απαρχές της καριέρας του φρόντισε να δημιουργήσει ένα δικό του κεφάλαιο.

Μέσα σε αυτό και οι εμφανίσεις που έκανε με τα υπέροχα –για την εποχή- κοστούμια τα οποία πάντοτε συνδύαζε με τις φαρδιές γραβάτες του.

Ακόμη κι όταν τα χρόνια είχαν περάσει, εκείνος πάντα φρόντιζε να κάνει ωραίες εμφανίσεις, σικάτες και με στιλ που έφεραν την υπογραφή του. Δεν ήταν βέβαια και λίγες οι φορές που έκανε πιο extreme εμφανίσεις, όταν ας πούμε, συνδύαζε το κόκκινο ή μαύρο δερμάτινο jacket του με πουκάμισο και παντελόνι.

Οι περίφημες φαβορίτες

Σήμα κατατεθέν όλα αυτά τα χρόνια για τον Σταμάτη Κόκοτα υπήρξαν οι πλούσιες φαβορίτες του, τις οποίες και δεν αποχωρίστηκε ποτέ. ούτε, όταν του έδιναν δεκάδες εκατομμύρια.

«Τις αγαπάω. Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Για να ξυρίσω τις φαβορίτες μου έδιναν 50 εκατομμύρια δραχμές. Για εμένα δεν είχε καμία σημασία, τον έστειλα από εκεί που ήρθε. Απ’ την Αμερική ήρθε και τον έστειλα πίσω. Είπα "σας ευχαριστώ πολύ, αλλά χτυπήσατε λάθος πόρτα"», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, αναφορικά με την πρόταση που του έκανε εταιρεία με ξυραφάκια.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved