Δανάη Παππά: Υποδέχτηκε τον Οκτώβριο με βουτιές στη Κύθνο- Οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Δανάη Παππά: Υποδέχτηκε τον Οκτώβριο με βουτιές στη Κύθνο- Οι απίθανες φωτό!

Η Δανάη Παππά βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Κύθνο μαζί με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη και απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές ενώ για εκείνους είναι ακόμα... καλοκαίρι!

H ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός".

Η Δανάη Παππά αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα του Σασμού και να πραγματοποιήσει μια εξόρμηση αυτό το Σαββατοκύριακο παρέα με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λαζάρη. Οι δυο τους, τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στην Κύθνο και αποφάσισαν, μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός και τους το επέτρεψε, να κάνουν και τις βουτιές τους. Μάλιστα, όπως είδαμε και οι δυο το απόλαυσαν πολύ και αγαπούν πολύ το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι έκανε και αυτήν την φορά, μιας και δεν δίστασε ναν δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή της στο νησί των Κυκλάδων, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή με ένα απίθανο χακί μαγιο πάνω σε ένα σκάφος!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved