Αλικάκος-Πολυκανδριώτη: Η βάφτιση της κόρης τους,ο στολισμός & το γλέντι με τον Θανάση Πολυκανδριώτη
Showbiz

Αλικάκος-Πολυκανδριώτη: Η βάφτιση της κόρης τους,ο στολισμός & το γλέντι με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα για τον Μιχάλη Αλικάκο και την σύζυγό του, Βιβή Πολυκανδριώτη.

Το ζευγάρι βάφτισε την ενός έτους κορούλα του και τα πρώτα στιγμιότυπα από την υπέροχη βάφτιση είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαρίνας Ασλάνογλου.

Η ίδια μάλιστα εκτός από τις φωτογραφίες με τον φανταστικό στολισμό, τη μπομπονιέρα αλλά και το ζευγάρι που κρατούσε αγκαλιά την μικρούλα μέσα στην εκκλησίας, μας χάρισε και μια ακόμη υπέροχη στιγμή με τον Θανάση Πολυκανδριώτη –μπαμπά της Βιβής - να παίζει μπουζούκι στο τραπέζι μετά το μυστήριο.

Δες τις φωτό αλλά και το βίντεο

«Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο», είχε πει ο ηθοποιός μιλώντας για τη γνωριμία με τη γυναίκα του αλλά και τον ερχομό της κόρης του

Ο Μιχάλης Αλικάκος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι πολύ δεμένοι και έχουν καταφέρει να χτίσουν μία πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους. Λατρεύοντας την ίδια γυναίκα, τη Βιβή Πολυκανδριώτη, με διαφορετικό τρόπο βέβαια ο καθένας, ο ηθοποιός και ο μουσικοσυνθέτης στηρίζουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον σε κάθε μεγάλη καλλιτεχνική τους στιγμή και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μετά και την άφιξη της κορούλας του ζευγαριού, η σχέση τους έχει γίνει ακόμα πιο ζεστή και αγαπησιάρικη αφού πλέον υπάρχει στις ζωές τους και άλλη μία... γυναίκα για να τους κάνει ό,τι θέλει!

Διαβάστε επίσης

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

Μιχάλης Αλικάκος: Θα ξετρελαθείς με τις φώτο από τις πρώτες διακοπές με την κόρη του στην Κύθνο

Αλικάκος: Η γνωριμία με την γυναίκα του Βιβή Πολυκανδριώτη και οι προσπάθειες να κάνουν παιδί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved