Σάββας Γκέντσογλου- Κίκα Τσέκου: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους- Θα συγκατοικήσουν
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου- Κίκα Τσέκου: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους- Θα συγκατοικήσουν

Μια απο τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του φαίνεσαι να διανύει ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου στο πλευρό της γοητευτικής επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Κίκας Τσέκου.

Ζουν την κάθε στιγμή και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Εδώ και περίπου έξι μήνες ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου αποτελούν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Ο μεν ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ομάδα της Λαμίας, η δε αγαπημένη του διατηρεί επιχείρηση με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Η απόσταση ωστόσο δεν τους πτοεί, καθώς ταξιδεύουν, είτε ο ένας είτε ο άλλος, προκειμένου να βρίσκονται μαζί. Και όταν οι δρόμοι τους χωρίζουν, ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση.

Σχέδια για συγκατοίκηση

Προς το παρόν, είναι αναγκασμένοι να διανύουν χιλιόμετρα για να βρίσκονται, ωστόσο και οι δύο κάνουν όμορφα σχέδια για συγκατοίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο τέλος του χρόνου, οπότε και λήγειτο συμβόλαιό του με τη Λαμία, ο ποδοσφαιριστής σχεδιάζει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του. Ανέκαθεν η συμπρωτεύουσα τον έλκυε, μιας και η καταγωγή του είναι από πόλη της Μακεδονίας και συγκεκριμένα από την Καβάλα. Η όμορφη Κίκα, η οποία -εκτός από την ενασχόλησή της με τη μόδα και την ένδυση-έχει και πτυχίο Παιδαγωγικής φαίνεται ότι τον κρατά σε μια γλυκιά ισορροπία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Σάββας Γκέντσογλου δείχνει το πιο τρυφερό του πρόσωπο από τότε που γνώρισε τη σύντροφό του.

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές τους φωτό:

Η Κίκα Τσέκου διαθέτει δύο καταστήματα ρούχων και η ζωή της στη Θεσσαλονίκη είναι ήδη τακτοποιημένη. Κάνουν κοινά σχέδια, πάνω από όλα όμως έχουν μάθει να ζουν
το τώρα. Οσοι γνωρίζουν την Κίκα κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με επίπεδο, για μια γυναίκα που δεν «σπαταλιέται». Η όμορφη Θεσσαλονικιά συμφωνεί με τον σύντροφό της στο να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Διατηρούν και οι δύο χαμηλό προφίλ και κάπως έτσι επιθυμούν να κινηθούν, αφού πιστεύουν
ότι όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή καλό είναι να τα απολαμβάνουν μόνο οι δυο τους

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved