Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έξω φρενών με σχόλιο που δέχτηκε για την εγκυμονούσα, Ιωάννα Τούνη
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έξω φρενών με σχόλιο που δέχτηκε για την εγκυμονούσα, Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους δεν κρύβεται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι ενεργό στα social media μοιράζεται καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και από την επαγγελματική.

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της πριν λίγες μέρες μας ενημέρωσε ότι το μωράκι έχει το μέγεθος… παπάγιας αλλά και πότε θα γεννήσει.

«Θα γεννήσω μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως το μπεμπίνι μπορεί να έρθει και τέλος Δεκεμβρίου αλλά… δεν ξέρω αγχώνομαι…», ανέφερε. Μάλιστα, στη συνέχεια είχε παραδεχτεί πως ο έμβρυο έχει ξεκινήσει να κλωτσάει και έχει "τρελαθεί¨.

Βέβαια, μαζί με την γνωστή influencer το… ζει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος περιμένει πως και πως να υποδεχτεί τον ''Αλεξάνδρου Junior''. Ωστόσο, τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχονται μερικά αρνητικά σχόλια που ορισμένες φορές δεν μπορούν να αφήσουν αναπάντητα.

Ο παρουσιαστής δέχτηκε ένα κακόβουλο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την σύντροφό του που τον έκανε έξω φρενών. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία από την ημέρα που έμαθαν το φύλο του μωρού τους με την Ιωάννα Τούνη.

Κάτω από την ανάρτηση έγινε ένα αισχρό σχόλιο και όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιο αυτό ενόχλησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος, έγραψε: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωπο αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα».

Δείτε στην gallery την απάντησή του:

Να σας θυμίσουμε πως πριν κάποια χρόνια η Ιωάννα Τούνη είχε πέσει θύμα revenge porn και ο Δημήτρης ήταν στο πλάι της από την πρώτη στιγμή που θέλησε να μιλήσει δημόσια για την άσχημη αυτή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved