Ιωάννα Τούνη: Δες πόσα κιλά έχει πάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης  - Η φωτό στη ζυγαριά
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Δες πόσα κιλά έχει πάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης - Η φωτό στη ζυγαριά

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και μόλις μας αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του γιου της και όλα γύρω της μοιράζουν μαγικά καθώς αυτή είναι πραγματικά η πιο γλυκιά προσμονή.

Μπορεί τους πρώτους μήνες να μην είχε και την καλύτερη εγκυμοσύνη καθώς παιδεύτηκε από όλα τα συμπτώματα, ζαλάδες, εμέτους και άλλα όμως πλέον δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Η ίδια μάλιστα μέσα από ένα story της μας έδειξε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα.

Πριν μείνει έγκυος η Ιωάννα ζύγιζε 62 κιλά και πλέον η ζυγαριά την δείχνει 70, άρα έχει πάρει 8 κιλά. Μάλιστα δεν ήθελε να ζυγιστεί, όπως η ίδια αποκαλύπτει αλλά το έκανε αφού επέμενε ο σύντροφός της, ο οποίος την ζύγισε με το… ζόρι!

Δες τη φωτό με την Ιωάννα πάνω στη ζυγαριά

«Επειδή είχα δηλώσει στον Δημήτρη ότι θα είναι κορίτσι και θα το βγάλουμε Τάνια, τώρα που είναι αγόρι μου δήλωσε πως θα το βγάλει όπως θέλει αυτός. Η αλήθεια είναι πως με τους μπαμπάδες μας δεν είχαμε ιδιαίτερη αγάπη, ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Έτσι εφόσον δεν ήταν παρόντες οι μπαμπάδες μας στη ζωή μας, νομίζω είναι περιττό να πάρουν για τους τύπους το όνομά τους. Εγώ και ο Δημήτρης νιώθουμε το ίδιο οπότε θα πάρει ένα random όνομα. Θα μου άρεσε και κάτι αρχαιοελληνικό. Θα δούμε», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ίδια μιλώντας για το όνομα που σκέφτεται να δώσει στο μωρό της.

«Θα γεννήσω μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως το μπεμπίνι μπορεί να έρθει και τέλος Δεκεμβρίου αλλά… δεν ξέρω αγχώνομαι…», έχει αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved