Λήδα Ματσάγγου: «Έχω απογοητευτεί από ανθρώπους»
Showbiz

Λήδα Ματσάγγου: «Έχω απογοητευτεί από ανθρώπους»

Είναι από αυτές τις ηθοποιούς που, αν τις παρακολουθήσεις, δεν μπορείς να ξεχάσεις την ερμηνεία τους. Μπαίνει ολοκληρωτικά σε κάθε ρόλο και τον κάνει δικό της. Η Λήδα Ματσάγγου φέτος υποδύεται τη Ρόζα στη νέα, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια γη» και έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Η ίδια, εκτός από πανέμορφη, είναι μια ήρεμη δύναμη στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, με σταθερά και επιτυχημένα βήματα, που την κάνουν να ξεχωρίζει...

Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους στην «Άγρια γη». Πώς αισθάνεστε για τη νέα αυτή συνεργασία;

Είμαι χαρούμενη γιατί είναι ένας ρόλος που μου άρεσε εξαρχής. Το κλίμα των γυρισμάτων επίσης είναι ωραίο και με σύμμαχο την όρεξη και την υποστήριξη των συντελεστών και ειδικά των σκηνοθετών φωτίζεται η αλήθεια της ηρωίδας μου και περνάω όμορφα.

Ποια κοινά έχετε με τη Ρόζα;

Αρχικά θαύμασα τη θετική στάση της ηρωίδας απέναντι στη ζωή. Στην πορεία η θέση της αυτή ισχυροποιείται και εμπλουτίζεται. Η Ρόζα, παρόλο που προδόθηκε από την αδελφή της, παραμένει πολύ δοτική με τους ανθρώπους. Έχει ενσυναίσθηση, κατανόηση και την έγνοια των άλλων. Αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, για να τους βοηθήσει ίσο μπορεί να εστιάσουν στην αλήθεια τους, στόχος της πάντα είναι να βοηθήσει τον άλλον. Κι αυτό είναι και το βασικό κοινό που έχω μαζί της, ως μητέρα.

Ως Λήδα, έχετε προδοθεί ποτέ;

Ευτυχώς όχι. Έχω, όμως, απογοητευτεί από ανθρώπους που θεωρούσα κοντινούς μου, ως όλοι μας, φαντάζομαι.

Είχατε μια αποχή 10 ετών από την τηλεόραση. Ποιοι λόγοι σάς κράτησαν μακριά;

Αρχικώς έμεινα εκτός λόγω του γιου μου και ανάγκης μου να είμαι κοντά του στα πρώτα του βήματα. Κάτι για το οποίο δεν μετανιώνω, παρόλο που ίσως να με πήγε πίσω επαγγελματικά. Ακολούθησαν κάποιες θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο η περίοδος συνέπεσε και με την οικονομική κρίση, όταν γίνονταν περιορισμένες δουλειές στην τηλεόραση.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved