Καγιά: Οι πρώτες εικόνες από το bootcamp του GNTM - Οι πόζες με την Χατζηπαντελή και η ανυπομονησία!
Showbiz

Καγιά: Οι πρώτες εικόνες από το bootcamp του GNTM - Οι πόζες με την Χατζηπαντελή και η ανυπομονησία!

H  Βίκυ Καγιά επέστρεψε φέτος στο GNTM και όσο προχωρά η όλη διαδικασία, με τα μοντέλα να περνούν από δοκιμασίες, η fashion expert αισθάνεται ολοένα και περισσότερη ανυπομονησία!

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δείχνουν να πρωταγωνιστούν.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια από τις πιο διάσημες fashion expert της Ελλάδας και η αλήθεια είναι ότι την λατρεύουμε για όλα εκείνα που έχει προσφέρει ανά τα χρόνια στη μόδα, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, μιας και έχει κάνει και διεθνή καριέρα. Η ίδια φέτος επέστρεψε στο project που ίσως της ταιριάζει καλύτερα από οποιοδήποτε και αυτό δεν είναι άλλο από το GNTM. Τα επεισόδια με την auditions έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και βλέπουμε ότι τη φετινή σεζόν οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί κιάλλο.

Το βράδυ της Τρίτης 4 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας το φετινό bootcamp, που θα είναι και η διαδικασία εκείνη που θα οδηγήσει τις κοπέλες στο σπίτι, μετά από μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, που απαιτούν φαντασία και κυρίως καλή διάθεση. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας τα πρώτα πλάνα από την όλη διαδικασία και φυσικά δεν έλειπαν και τα υπεροχα στιγμιότυπα και με τους υπολοιπους κριτές, αλλά και την Σοφιά Χατζηπαντελή, που της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved