Γιάννης Ποιμενίδης: «Έχω κάνει αρκετή δουλειά στη διαχείριση του θυμού μου»
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Έχω κάνει αρκετή δουλειά στη διαχείριση του θυμού μου»

Ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star «Τρία μίλια», που επέστρεψε στις οθόνες μας για δεύτερη σεζόν, και αποκάλυψε μετά απόαπολογισμό τι άλλαξε σε εκείνο. 

Ο ηθοποιός εκφράστηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο για την εδώ και οκτώ χρόνια σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά.

Κάνοντας έναν απολογισμό, ποιο στοιχείο έκανες προσπάθεια να αλλάξεις σε εσένα και δεν θέλεις με τίποτα να γυρίσεις πίσω;

Έχω κάνει αρκετή δουλειά στη διαχείριση του θυμού μου. Ωριμάζοντας έχει βελτιωθεί σημαντικά αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είμαι αρκετά οξύθυμός και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κοντρολάρω αυτή την πλευρά μου. Φυσικά αυτή η δουλειά, η προσωπική, δεν σταματά ποτέ. Είναι μια εργασία που οφείλεις να κάνεις κάθε ημέρα. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Με τη σύντροφο σου Ευγενία Σαμαρά έχετε συνυπάρξει και επαγγελματικά. Πώς είναι ως συνεργάτης;

Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» και στο «Όσο έχω εσένα» για λίγο στον Σκαι. Είναι μαγική συνεργασία, εξαιρετικά ταλαντούχα, ευφυέστατη, τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ξανά.

Υπάρχουν οι σκέψεις γιο παιδί και οικογένεια;

Φυσικά και υπάρχουν. Αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό. Συβαίνουν από ανάγκη.

«Genesis». Ένα βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία και σενάριο δικό σου, το οποίο υπάρχει στο YouTube. Η ιδέα για το project ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και στην πορεία κατέληξε μια ωραία ένωση ανθρώπων με όρεξη. Το βιντεοκλίπ αυτό αποτύπωσε τη σχέση σας, όσα έχετε ζήσει τώρα; Τι ακριβώς συμβολίζει;

Είναι η δημιουργία για την οποία είμαι περήφανός. Πέρασα μαγικά πίσω από τις κάμερες και ευχαριστώ ειλικρινά και εκ βαθέων όλους αυτούς που συμμετείχαν. Μου έκαναν καλύτερο δώρο με την υλοποίηση του κλιπ. Χωρίς την Ευγενία δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, καθώς ήταν η πηγη της έμπνευσής μου και ο άνθρωπος που πίστεψε σε αυτό όσο κανείς άλλος. Το φροντίσαμε μαζί από τη γέννησή του μέχρι το τέλος του.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved