Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους, Θαλασσινή, παίζει σε σειρά και δεν το πήρε κανείς είδηση!
Showbiz

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους, Θαλασσινή, παίζει σε σειρά και δεν το πήρε κανείς είδηση!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή. Η νεαρή από μικρή ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και τα κατάφερε.

Η Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, όπως είναι το πλήρες όνομα της μετά την επιτυχία στο Ηρώδειο, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της και στην τηλεόραση. Η 23χρονη αφού συμμετείχε στη σειρά «42°C» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και έκανε τεράστια επιτυχία, πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο ‘’ναι’’ στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Γλυκάνισος».

Η Θαλασσινή ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου έχει δώσει στο παρελθόν μία αποκαλυπτική συνέντευξη και είχε μιλήσει για τους πασίγνωστους γονείς της και για το αν ένα παιδί να έχει δύο πολύ αναγνωρίσιμους γονείς.

«Όχι καθόλου, ίσα ίσα… Απλά θεωρώ χαζή και άδικη τη σύγκριση ενός παιδιού με τους γονείς του. Ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή για να δώσει κάτι από την δική του προσωπικότητα».

Να θυμίσουμε πως μπορεί η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο έχουν την πιο ανατρεπτική σχέση που θα μπορούσε να έχει ένα ζευγάρι.

Η ηθοποιός πολλές φορές έχει εξηγήσει το λόγο που έχουν αποφασίσει να ζουν χώρια.

Από το 1992 μέχρι και σήμερα, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ωστόσο δεν το συζητάει καν για γάμο.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή και θα τα χάσεις μόλις την δεις στην τελευταία της έξοδο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved