Έτσι απάντησε η Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε αν θα κάνουν γάμο και βάφτιση του μωρού τους με τον Ίαν!
Showbiz

Έτσι απάντησε η Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε αν θα κάνουν γάμο και βάφτιση του μωρού τους με τον Ίαν!

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και ζει την απόλυτη ευτυχία στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Όμως, δεν αγχώνεται για τίποτα. Ούτε για την προετοιμασία του παιδικού δωματίου, ούτε για το αν θα κάνει γάμο και βάφτιση του μωρού. Όπως δήλωσε στη κάμερα του Πρωινού: «Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω.

Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα».

Όσο για το αν κάνει σχέδια γάμου και βάφτισης του μωρού με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, η ίδια αποκάλυψε: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δεν ξέρω πώς και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει…

Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved