Χρήστος Πλαΐνης: «Η συμπάθεια και το ενδιαφέρον του για τη Μιράντα φαίνονται στο πρόσωπό του»
Showbiz

Χρήστος Πλαΐνης: «Η συμπάθεια και το ενδιαφέρον του για τη Μιράντα φαίνονται στο πρόσωπό του»

Ο Χρήστος Πλαϊνης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, Παράδεισος των κυριών και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Ο ηθοποιός έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο του και μας σύστησε καλύτερα τον χαρακτήρα του.

Για τη Μιράντα τι νιώθει;

Πολύ περίεργα συναισθήματα. Η Μιράντα είναι ένας άνθρωπος που τον κατανοεί, έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν και αυτό τον δένει πάρα πολύ μαζί της. Η Μιράντα άλλωστε είναι ένας πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, με τα δικά της προβλήματα και τις · δικές της ερωτικές απογοητεύσεις. Όμως, ο Μάρκος δεν μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, δεν του επιτρέπεται να προχωρήσει με τη Μιράντα. Είναι ένας άνθρωπος συνεσταλμένος, μαζεμένος, φοβισμένος και, τελικά, δυστυχισμένος.

Άρα θα μείνει στη συμπάθεια, δεν θα ρισκάρει τίποτα;

Η συμπάθεια και το ενδιαφέρον του για τη Μιράντα φαίνονται στο πρόσωπό του, πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει αμφότεροι. Η πνευματική και η συναισθηματική επαφή που έχουν καλύπτει το κενό της σαρκικής. Ωστόσο, το πρόβλημα του Μάρκου είναι ο γάμος του, στον οποίο οι δύο σύζυγοι ζουν ο καθένας τη δική του ζωή, είναι στο δικό του κόσμο. Αυτό το μοντέλο, το οποίο λειτουργούσε κάποτε, πλέον δεν λειτουργεί.

Μόνο συναισθηματικά κενά έχει μέσα στο γάμο του;

Ο Μάρκος έχει και πολλά οικονομικά άγχη. Έχει πάρει ένα δάνειο για το σπίτι που ήθελε η σύζυγος, το οποίο όμως δεν μπορεί να καλύψει. Κι αυτό βέβαια του δημιουργεί μεγάλες ανασφάλειες, καθώς έχει να σπουδάσει παράλληλα δυο παιδιά. Κάτι να πάει στραβά στη δουλειά του, ειδικά με τη δολοφονία που έγινε στο πολυκατάστημα, όλα θα τιναχτούν στον αέρα, γι’ αυτό κι έχει αρχίσει να μην κοιμάται τα βράδια. Το όνειρο μιας αστικής ζωής, όνειρο της συζύγου του και όχι δικό του, θα το πληρώσει ο Μάρκος, ένας συνετός, αυτοδημιούργητος και μορφωμένος άνθρωπος; Τα όνειρα της γυναίκας του για πλούτο και λεφτά έχουν καταστρέψει τη ζωή και το γάμο τους και το θέμα είναι να μην καταστρέψουν και τα παιδιά τους, με λανθασμένες επιλογές που δεν στηρίζονται στο συναίσθημα αλλά στο χρήμα. Ο Χριστόφορος έχει βοηθήσει πολύ τον Μάρκο και στη δουλειά του και στο να πάρει το δάνειο για το σπίτι του, αλλά η αποπλήρωση του δανείου δεν είναι παιχνιδάκι, πόσο μάλλον όταν ο «Παράδεισος των κυριών» κινδυνεύει.

Με λίγα λόγια, ο Μάρκος περνά ό,τι περνάμε εμείς σήμερα, με την οικονομική κρίση...

Ακριβώς. Ο Μάρκος μας είναι οικείος γιατί αυτά που περνούσε εκείνος το 1960 τα αντιμετωπίζουμε κι εμείς το 2022. Ο Μάρκος θα μπορούσε να ήταν ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας. Έχει πολύ σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ζει σε μια δύσκολη εποχή, είναι τόσο τραγικά σύγχρονος. Γι’ αυτό και θα ταυτιστούν μαζί του πολλοί τηλεθεατές. Ο «Παράδεισος των κυριών» δεν έχει να κάνει μόνο με δολοφονίες και ερωτικά πάθη, αλλά και με προβλήματα τα οποία συναντάμε σε όλες τις εποχές.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved