Αλέξανδρος Βάρθης για τον ρόλο του στη Γέφυρα: «Ο Λέανδρος φέρνει δραστικές αλλαγές»
Showbiz

Αλέξανδρος Βάρθης για τον ρόλο του στη Γέφυρα: «Ο Λέανδρος φέρνει δραστικές αλλαγές»

Από τη «Σκοτεινή θάλασσα»στην ατμοσφαιρική «Γέφυρα» του ΑΝΤ1 + και πλέον και σε δύο από τιςνέες παραγωγές της ΕΡΤ, -«Φλόγα και άνεμος» και «Κάνε ότι κοιμάσαι»-, ο Αλέξανδρος Βάρθης δείχνει διαφορετικές πλευρές της υποκριτικής του δεινότητας και μιλάει για τις πολύ ξεχωριστές δουλειές που έχει κάνει... 

Ανάμεσα σε αυτές τις δουλειές είναι και η «Γέφυρα» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+. Διαβάστε τι αποκαλύπτει...

Μπήκατε δυναμικά στη «Γέφυρα» και προκαλέσατε ανατροπές…

Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στη «Γέφυρα» είναι ο Λέανδρος, ο οποίος φέρνει μερικές δραστικές αλλαγές. Είναι ένας ψυχρός τύπος και λειτουργεί ως ένας από τους καταλύτες που επιταχύνουν τα πράγματα κάνοντάς τα λίγο πιο ακραία. Είναι ένας άνθρωπος πολύ σίγουρος για αυτά που κάνει, στο μυαλό του όλα είναι εμπεριστατωμένα και συνεχίζει με αυτό τον τρόπο. Οι πράξεις του είναι πολύ καλά υπολογισμένες από πριν.

Πώς νιώθετε τώρα, βλέποντας τα επεισόδια στον ΑΝΤ1+;

Αισθάνομαι μια συγκίνηση γιατί είναι σημαντικό να δείχνουμε και να αποδεικνύουμε όχι μόνο στους εαυτούς μας αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, ότι μπορούμε να κάνουμε και εμείς παραγωγές στα πρότυπα του εξωτερικού. Έχουμε πολύ άξιους ανθρώπους, άψογους επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους - και δεν αναφέρομαι μόνο στους ηθοποιούς, αλλά και σε όλο το σκηνοθετικό και τεχνικό team. Αυτή η παραγωγή ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος απόλυτα επαγγελματική, ίσως από τις πιο επαγγελματικές δουλειές στις οποίες έχω συμμετάσχει.

Τέτοιες παραγωγές είναι μόνο για πλατφόρμες ή τελικά έχουν θέση και στα ελεύθερα κανάλια;

Νομίζω ότι είναι ανάγκη να γίνει και στα ελεύθερα κανάλια κάτι τέτοιο. Ακριβώς επειδή η τεχνολογία και τα μέσα μας είναι πλέον πιο εύκολα διαθέσιμα. Μια τέτοια παραγωγή πριν από δεκαπέντε χρόνια θα ήταν ανέφικτη στην Ελλάδα. Σήμερα είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και αναγκαία. Πρέπει να περάσουμε στην εποχή στην οποία ζούμε. Προφανώς γίνονται πολύ ωραίες αντίστοιχες δουλειές στα ελεύθερα κανάλια -και θα συνεχίσουν να γίνονται-, αλλά πιστεύω ότι όλες οι δουλειές από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι αυτής της ποιότητας, αυτού του επαγγελματισμού και αυτών των στάνταρντ. Αρκεί και τα κανάλια ως παραγωγοί να τους δώσουν το χρόνο, την προσοχή και την αγάπη που χρειάζονται.

Η «Γέφυρα» μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό;

Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί άξια απέναντι σε ξένες παραγωγές, ακριβώς γιατί τα στάνταρντ της δημιουργίας της είναι τέτοια.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved