Δέσποινα Βανδή: Απαστράπτουσα στην πρεμιέρα του J2US- Το ασημί φόρεμα και το καλλίγραμμο κορμί!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Απαστράπτουσα στην πρεμιέρα του J2US- Το ασημί φόρεμα και το καλλίγραμμο κορμί!

Η Δέσποινα Βανδή είναι πανέμορφη και το αποδεικνύει με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μάλιστα όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι την καταχειροκροτούν. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες με πολυετή καριέρα στον χώρο της μουσικής και η αλήθεια είναι ότι έχει στο βιογραφικό της πάρα πολλές επιτυχίες, με φανατικό κοινό που μονίμως την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου 2022 το J2US έκανε την πιο λαμπερή πρεμιέρα και η Δέσποινα Βανδή ήταν ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Η τραγουδίστρια, από την είσοδό της στην έναρξη του σόου, είδαμε το υπέροχο φόρεμα που είχε επιλέξει, το οποίο και τόνιζε απίστευτα το καλλίγραμμο σώμα της. Άλλωστε είναι απόλυτα γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με διατροφή και γυμναστική, για να μπορεί να κρατιέται σε φόρμα.

Το φόρεμα που επέλεξε ήταν άκρως λαμπερό, μιας και ήταν ασημί με κρόσια και φυσικά στενό, για να τονίζει το κορμί της. Η τραγουδίστρια επέλεξε και ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ με λάμψεις, για να ταιριάζει με το outfit της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved