Μαρία Παπαφωτίου: «Προσεγγίζω πολλές φορές τις καταστάσεις με μια υπερβολή»
Showbiz

Μαρία Παπαφωτίου: «Προσεγγίζω πολλές φορές τις καταστάσεις με μια υπερβολή»

Η Μαρία Παπαφωτίου ανήκει αδιαμφισβήτητα στη νέα γενιά ταλαντούχων ηθοποιών τόσο του θεάτρου, όσο και της τηλεόρασης.

Έγινε γνωστή από τη sold out παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα», όπου εκεί υποκλίθηκαν στο ταλέντο της.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε την υποκριτική αλλά και για το πως χαρακτηρίζει η ιδία τον εαυτό της ως άνθρωπο.

Από το Μετσόβειο η διαδρομή μέχρι την υποκριτική ιπήρξε ομαλή και ανώδυνη;

Θα έλεγα πως φαινομενικά το πέρασμα ήταν σταδιακό και γλυκό. Δεν υπήρξε δεδομένη στιγμή “απόφασης”. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η διαδικασία εμπεριέχει μια πρωτοφανέρωτη τραχύτητα, της οποίας τα σημάδια αναγνωρίζω εκ των υστέρων και προσπαθώ με όλα μου τα μέσα να τα στρογγυλέψω»

Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;

«Αν και η ερώτηση με τοποθετεί στην αμήχανη θέση να μιλήσω απροκάλυπτα για τον εαυτό μου, θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ, αν μη τι άλλο, συμπυκνωμένα! Έχω έντονα την αίσθηση της δικαιοσύνης και της αντικειμενικότητας. Προσεγγίζω πολλές φορές τις καταστάσεις με μια πρώτη υπερβολή, αλλά και με μια αποστασιοποιητική σκληράδα σε δεύτερο χρόνο. Είμαι αρκετά τολμηρή αλλά και άσκεφτη. Δένομαι σπάνια και δύσκολα με τους ανθρώπους, αλλά όταν συμβεί είναι σχεδόν παντοτινό. Είμαι αρκετά γελαστή, αν και δυσανάλογα εσωστρεφής στ’ αλήθεια»

Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Κάθε γυναίκα της εργατικής τάξης που παλεύει να ζήσει και να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας και αποδοχής, στον οποίο κυριαρχεί η πολιτική σκέψη σε βάθος και ουσία»

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved