Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: Την «αποθέωσαν» στο Instagram μετά το βίντεο που δημοσίευσε με τον Κώστα Τουρνά!

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για κάτι μοναδικό που ετοιμάζει με τον Κώστα Τουρνά, με τους ίδιους να ανυπομονούν πολύ. 

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς θα εμφανίζονται φέτος μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και οι δυο τους είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο μέρες.

Το απόγευμα της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να τραγουδά μαζί με τον Κώστα Τουρνά ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια "Ο, τι ονειρευόμαστε γίνεται...".

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της ότι οι δυο τους θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, καλώντας τους σε ένα ατελείωτό πάρτι, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουν τέλεια και θα διασκεδάσουν.

Στα σχόλια, όπως ήταν λογικό, επικράτησε χαμός, με τους περισσότερους από τους ακόλουθούς της να της εύχονται καλή αρχή και φυσικά να της υπόσχονται ότι θα την επισκεφθούν για να περάσουν αξέχαστες νύχτες.

Στο εν λόγω βίντεο, η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά με τον Κώστα Τουρνά και δίνει μια μικρή γεύση από το τι θα παρακολουθήσουν όσοι επιλέξουν να διασκεδάσουν μαζί τους φέτος τον χειμώνα.

Η Πέγκυ Ζήνα έγραψε χαρακτηριστικά στην αναρτησή της: "Ό,τι ονειρευόμαστε γίνεται.."

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved