Showbiz

Γιώργος Λύρας- Πέγκυ Ζήνα: Η Ηλέκτρα έγινε 11 ετών- Τα πρώτα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους, η οποία και είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 11 της χρόνια και είναι πλέον μια μικρή δεσποινίδα!

Oι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια ενώ ο έρωτάς τους καλά κρατεί μετά από πολλά χρόνια, με την κορούλα τους να τους έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους, Ηλέκτρα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή της γέννησής της, έχει κλέψει την καρδιά των γονιών της, οι οποίοι με τίποτα δεν την χαλούν χατίρι. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 η μικρή είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 11 της χρόνια, ενώ οι γονείς της της οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι, παρέα με τους αγαπημένους της φίλους και έκαναν την μικρή τους να περάσει υπέροχα.

Ο Γιώργος Λύρας με την κόρη του, Ηλέκτρα.

Μάλιστα, ο μπαμπάς της, Γιώργος Λύρας, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και ένα υπέροχο βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Ηλέκτρας, που το πρωταγωνιστικό χρώμα ήταν το ροζ. Οι δυο γονείς κοίταζαν περήφανοι την κόρη τους και την καμάρωναν, μιας και όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη, αλλά και πιο έξυπνη!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, η Πέγκυ Ζήνα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: Ζωή μου…λατρεία μου…χρόνια πολλά χρόνια όμορφα με δύναμη με υγεία στην ψυχή σου πανω απ όλα…11 χρόνια απόλυτης αγαπης…να σε χαιρόμαστε σε λατρεύω ως τον ουρανό…

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved