Δανάη Μπάρκα: Viral οι φωτογραφίες από όταν ήταν μαθήτρια: «Πέρασαν 12 χρόνια»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Viral οι φωτογραφίες από όταν ήταν μαθήτρια: «Πέρασαν 12 χρόνια»

Μια απίθανη ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα.

H παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, με αφορμή το γύρισμα στο σχολείο που πήγαινε, γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα μαθητικά της χρόνια.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε φωτογραφίες από όταν ήταν μαθήτρια και πραγματικά είναι αγνώριστη με ξανθά μαλλιά.

«Πέρασαν 12 χρόνια. 👩🏼🎓😋
(οι τελευταίες φωτογραφίες)
12 χρόνια απ την τελευταία φορά που μπήκα σε αίθουσα να κάνω μάθημα.
Πριν 12 χρόνια πίστευα ότι πάντα θα ήμουν «παιδί». Πίστευα ότι πάντα θα είμαι ξέγνοιαστη και θα μου τα κανονίζουν όλα οι υπόλοιποι κι εγώ απλά θα βγάζω εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις. Ονειρευόμουν μόνο πότε θα ανέβω στην σκηνή,πότε θα παίξω στο θέατρο,πότε θα τραγουδήσω,πότε θα κάνω την ανάγκη μου για επικοινωνία,επάγγελμα.
12 χρόνια μετά ήρθα στο σχολείο μου για γύρισμα με την εκπομπή μου..αν το περίμενα ;; ΠΟΤΕ.

12 χρόνια μετά συνάντησα κάποιους απ τους καθηγητές μου και θυμηθήκαμε ποσό ατίθασο παιδί ήμουν,πόσες φορές με έβγαζαν απ την αίθουσα μπας και καταφέρουν να κάνουν μάθημα και πόσο πολύ επέμενα από τότε ότι δεν με αφορά η άλγεβρα αλλά όλα τα υπόλοιπα εκτός μαθημάτων .
12 χρόνια μετά δεν είμαι το ίδιο ξέγνοιαστη-αντιθέτως οι ευθύνες είναι αμέτρητες, το άγχος αρκετό και οι αγωνίες πολλές.

12 χρόνια μετά το μόνο ίδιο είναι η τάση μου να ονειρεύομαι. Να ονειρεύομαι οτιδήποτε μπορεί να με κάνει να φανώ χρήσιμη,να ονειρεύομαι αγκαλιές με ανθρώπους,να ονειρεύομαι χαμόγελα,να ονειρεύομαι ρόλους,να ονειρεύομαι (και) εκπομπές (πλέον),να ονειρεύομαι χαρά και συναισθήματα μοιρασμένα.
12 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει η αγάπη μου για το σχολείο αυτό,που με οδήγησε να κυνηγήσω τα όνειρα μου καλλιεργώντας αυτή την πλευρά του χαρακτήρα μου. Σχολειάκι μου,σ αγαπώ! Πόσο θα ήθελα να ξαναδώ όλους τους συμμαθητές μου & τους φίλους μου από τότε!

Μακάρι και τώρα το μόνο που θα με ενδιέφερε να ήταν μια ωριαία αποβολή..παρόλα αυτά η κάθε εποχή έχει τα καλά της..ας τα απολαύσουμε κι ας μην ξεχνάμε ποτέ που ήμασταν και ποιοι μας αγκάλιασαν στις τρελές μας,στις αναζητήσεις μας,στις ανασφάλειες μας.
Εσείς,τι θυμάστε απ το σχολείο σας;»

Δες τις φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μπάρκα: «Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας»

Μπάρκα: Ο Τίμος Ζαχαράτος, τα 8,5 χρόνια σχέσης και η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!

Δανάη Μπάρκα: «Το θέατρο παραμένει η καψούρα μου... Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved