Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»
Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Η Μπρίτνει Σπίαρς περνά σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της.

Συγκεκριμένα τον κατηγορεί πως κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της στα χρόνια της ασφυκτικής κηδεμονίας του.

«Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ σταρ που καταλογίζει στην οικογένειά της πολλά από τα δεινά της ζωής της.

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση. Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», υπογραμμίζει η 40χρονη τραγουδίστρια.

Kαι τόνισε: «Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος».

Η Μπρίτνει ολοκλήρωσε τα μηνύματά της στα social media ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να "νιώσουν όμορφα σήμερα"!

Διαβάστε επίσης:

Αννέτ Αρτάνι: «H Brintey Spears με διέλυσε εσωτερικά»

Δικηγόρος Μπρίντεϊ Σπίαρς: «Δεν θα ξαναμπεί σε δικαστική αίθουσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved