Νεφέλη Κουρή για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Η πίστη για εμένα είναι προσωπική υπόθεση»
Showbiz

Νεφέλη Κουρή για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο»: «Η πίστη για εμένα είναι προσωπική υπόθεση»

Η Νεφέλη Κουρή παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά "Μαύρο Ρόδο" ενώ έκανε λόγο για την αγάπη του κοινού, που ήδη έχουν λατρέψει τα πρώτα επεισόδια.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και ήδη οι τηλεθεατές την έχουν αγκαλιάσει με τον πιο θερμό τρόπο...

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν την νέα σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο" είναι και η Νεφέλη Κουρή. Η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αποσπά θετικά σχόλια. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για την θεματολογία της σειράς...

Πες μου για τη νέα σειρά που θα σε δούμε, το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega. Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος;

Η πρόταση έγινε από το σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ομολογώ πως με έπεισε να πάρω μέρος στη σειρά με τη θετική του ενέργεια και τη μεγάλη του όρεξη για δουλειά. Επίσης με ιντρίγκαρε πολύ το σενάριο, που δεν μοιάζει με καμία δουλειά που έχω κάνει στο παρελθόν.

Τι είναι αυτό που ψάχνεις από ένα ρόλο πλέον;

Το αίσθημα ότι κάθε φορά πρόκειται για ένα καινούργιο, άγνωστο ταξίδι, το οποίο είμαι έτοιμη να ξεκινήσω και να ανακαλύψω νέους δρόμους που δεν έχω ανακαλύψει μέχρι τώρα. Και νομίζω ότι οι επιλογές μου μέχρι τώρα μου έχουν δώσει αυτή την πολυτέλεια.

Τι ξεχωρίζει για σένα από την παραγωγή του «Μαύρου Ρόδου»;

Μέχρι στιγμής οι αγαπημένες μου στιγμές είναι όλες από τα γυρίσματα που κάναμε σε ένα χωριό στην Αρκαδία. Μείναμε εκεί για λίγες μέρες και ήταν όμορφα, γιατί συγκεντρωθήκαμε μόνο στους ρόλους μας και στο να φέρουμε στη ζωή αυτούς τους χαρακτήρες που θα αγγίξουν τους ανθρώπους.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσουμε τη σειρά;

Μέσα σε αυτή την ιστορία υπάρχουν άνθρωποι σαν όλους εμάς, που παλεύουν με τις επιθυμίες τους, παλεύουν για κάτι καλύτερο στην καθημερινότητά τους, προσπαθούν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Όλοι θα βρουν κάποιον να ταυτιστούν ανάμεσα στους ήρωες της σειράς. Επίσης, ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί μέσα του τι σημαίνει πίστη γι’ αυτόν, όχι μόνο στο Θεό αλλά στα πάντα: στην ελευθερία, τη χαρά, την επιθυμία, στον άνθρωπο.

Ποια είναι η δική σου σχέση με την πίστη;

Η πίστη για μένα είναι προσωπική υπόθεση. Σέβομαι κάθε δόγμα και πίστη και το λέω αυτό επειδή νιώθω ότι ζούμε σε μια εποχή που δεν είναι αυτονόητο. Με ενδιαφέρει η πίστη ως πνευματικότητα.

Ζούμε ξανά μια άνοιξη της μυθοπλασίας στην τηλεόραση, θεωρείς ότι η ποσότητα είναι και ποιότητα;

Φέτος θα υπάρχει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει όλο αυτό για εμάς τους ηθοποιούς αλλά και για όσους δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παραγωγές γιατί οι θέσεις εργασίας είναι πολλές κι έτσι μειώνεται η ανεργία στον κλάδο, η οποία δυστυχώς με την κρίση αλλά και τον κορονοϊό είχε αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό.

Δεν θα έλεγα πως η ποσότητα συνάδει απαραίτητα με την ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι δουλεύουν με ζέση και όραμα στη βιομηχανία αυτή. Οπότε ελπίζω οι περισσότερες δουλειές που θα δούμε στη μικρή οθόνη να είναι στα επίπεδα της ποιότητας που μας έχει συνηθίσει η νέα αυτή εποχή της τηλεόρασης, η οποία είναι πιο κινηματογραφική. Η μυθοπλασία είναι πολύ σημαντική ως μέσο ψυχαγωγίας, ειδικά γι’ αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε σε ένα θέατρο ή ένα κινημα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved