Νεφέλη Κουρή: Η ιδιαίτερη σχέση με τον σύζυγό της: «Ο ένας πλέον έχει μπει στον κόσμο του άλλου»
Showbiz

Νεφέλη Κουρή: Η ιδιαίτερη σχέση με τον σύζυγό της: «Ο ένας πλέον έχει μπει στον κόσμο του άλλου»

Η Νεφέλη Κουρή παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, ενώ έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της. 

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Μαύρο Ρόδο", την οποια και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η Νεφέλη Κουρή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη τους, η οποία και τους έχει κλέψει την καρδιά, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Θέλω λίγο να πάμε στη μητρότητα. Ποιο είναι το δικό σου στυλ στο μεγάλωμα της κόρης του σου; Πώς είσαι ως μαμά;

Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο στυλ ως μαμά. Η μικρή μου μεγαλώνει με αρκετή ελευθερία και ακόμα περισσότερη αγάπη. Προσπαθώ να είμαι δίπλα της με ουσιαστικό τρόπο και να τη φροντίζω με όλη μου τη δύναμη. Θέλω να της δώσω αξίες ώστε όταν
μεγαλώσει να γίνει ένας ελεύθερος άνθρωπος που υποστηρίζει την άποψη και τη θέση του με αγάπη και κατανόηση για τους γύρω του.

Υπάρχει κάποια διαφορά για σένα στο να μεγαλώνει ένα παιδί σε μια καλλιτεχνική οικογένεια σαν τη δική μας;

Δεν έχω σκεφτεί αν υπάρχει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιδί που δεν μεγαλώνει με καλλιτέχνες. Έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες η μικρή, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι ευθυνόμαστε εμείς γι’ αυτό.Ίσως συμβαίνει από μόνο του, ή
τουλάχιστον με οργανικό τρόπο, γιατί υπάρχουν φορές που έρχεται μαζί μας στη δουλειά μας. Τώρα πια είναι σε ηλικία που καταλαβαίνει αρκετά.

Έτσι, και μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια φωτογράφηση με τον Γιώργο, σε μια πρόβα στο θέατρο ή σε ένα γύρισμα μαζί μου, ίσως την επηρεάζει σε ένα βαθμό. Γενικά προσπαθούμε να τη φέρουμε σε επαφή με την τέχνη, είτε αυτό είναι η επίσκεψη σε ένα μουσείο, είτε μια ταινία στο σινεμά, είτε διαβάζοντας μαζί της παιδικά βιβλία, όχι όμως με σκοπό να γίνει απαραίτητα καλλιτέχνις. Θέλουμε η επαφή της με την τέχνη νατην καλλιεργήσει ως προσωπικότητα και να την εξελίξει ώστε να σκέφτεται με ανοιχτό μυαλό.

Θέλω να μου πεις για τη σχέση σου με τον Γιώργο. Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τόσο πολύ ερωτευμένη μαζί του;

Αυτό που με συγκίνησε στον Γιώργο από την αρχή ήταν η ευγένεια και ο σεβασμός που έχει σαν άνθρωπο, το πάθος και η αγάπη που έχει για εμάς, την οικογένειά του, αλλά και για τη δουλειά του. Το γεγονός επίσης το ότι είναι ένας φωτογράφος με ενέργεια και βλέμμα μικρού παιδιού και κάθε μέρα εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος και πάντα θέλει το αποτέλεσμά του να είναι άψογος.

Τελικά η οικογένεια σκοτώνει τον έρωτα ή αυτό είναι άλλο ένα κλισέ που τα σύγχρονα ζευγάρια το έχουν ξεπεράσει;

Εμείς, καλώς ή κακώς, κάναμε πολύ γρήγορα οικογένεια με τον Γιώργο. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε και πολλά οι δυο μας. Αυτό έχει το θετικό ότι ακόμα γνωριζόμαστε και ανακαλύπτουμε ο ένας τον κόσμο του άλλου μέσα στην οικογένεια. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι καθοριστικός και κατευθύνει τη σχέση, αλλά νιώθω πως μεγαλώνουμε όλοι μαζί αγαπημένοι και προσπαθούμε να λύνουμε το όποιο πρόβλημα με υπομονή, κατανόηση και αλληλοσεβασμό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved