Αποκαλυπτική η Μαρία Μπεκατώρου: «Με έχουν στενοχωρήσει, αλλά το καλό κερδίζει το κακό...»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Μαρία Μπεκατώρου: «Με έχουν στενοχωρήσει, αλλά το καλό κερδίζει το κακό...»

Η Μαρία Μπεκατώρου, σε συνέντευξή της, έκανε λόγο για τα σχέδια που έχει για το μέλλον της ενώ τονίζει ότι παρά το ότι την έχουν στενοχωρήσει στο παρελθόν πολλές φορές, δεν το έχει βάλει κάτω. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα τηλεοπτικά δρώμενα τις τελευταίες δεκαετίες.

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με όλες εκείνες τις φορές που την έχουν πληγώσει, αλλά εκείνη δεν το βάζει με τίποτα κάτω, ο, τι και να έχει συμβεί. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένη!

Για το μέλλον ποιά είναι τα θέλω και οι επιθυμίες σου;

Δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι στη ζωή μου, μου αρέσει η καθημερινότητά μου. Θέλω να είναι καλά η μητέρα μου, ο σύζυγός μου, οι φίλοι μου. Στη δουλειά επίσης είμαι ικανοποιημένη και εύχομαι, περνώντας τα χρόνια, να εξακολουθώ να αρέσω στον κόσμο. Να του αρέσουν αυτά που προτείνω τηλεοπτικά κάθε χρόνο και να με θέλει στην οθόνη του.

Θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου σε κάτι άλλο εκτός από τηλεπαιχνίδι;

Αγαπώ πολύ τα ζωντανά προγράμματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία να ξανακάνω ζωντανό, υπό τις σωστές συνθήκες όμως, τη σωστή στιγμή και με τους σωστούς συνεργάτες.

Είσαι κερδισμένη από αυτήν τη δουλειά;

Άπειρα! Νιώθω ευλογημένη.

Πικρία έχεις για κάποιους ανθρώπους που πιθανόν σε έχουν στενοχωρήσει;

Με έχουν στενοχωρήσει, αλλά δεν πειράζει. Το καλό κερδίζει το κακό- και στη δική μου τη ζωή το καλό είναι μεγάλύτερο από το κακό. Βλέπω ότι στο τέλος πάντα δικαιώνεται το καλό και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τι δίνει χαρά στη ζωή σου;

Η Μαριώ μου, το σκυλάκι μου, η αγκαλιά της όταν επιστρέφω στο σπίτι. Μου δίνουν χαρά στο σπίτι μου, ο Αντώνης, οι φίλοι μου και η δουλειά μου, που είναι το οξυγόνο μου. Στο πλατό παίρνω ανάσες πιο βαθιές, αναζωογονητικές.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved