Βασίλης Κολοβός: «Παιδί σου είναι αυτό που μεγαλώνεις, όχι αυτό που γεννάς»
Showbiz

Βασίλης Κολοβός: «Παιδί σου είναι αυτό που μεγαλώνεις, όχι αυτό που γεννάς»

Έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ σημαντικό είναι και το συγγραφικό έργο του. Ο Βασίλης Κολοβός επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 21 χρόνια και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τον αντισυμβατικό και αντιεξουσιαστή παππού Θανάση, που υποδύεται, τονίζοντας: «Η ωραιότερη εικόνα του πλανήτη είναι ο άνθρωπος. Αυτό θαυμάζει ο παππούς Θανάσης».

Είχατε 21 χρόνια να κάνετε τηλεόραση. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Πράγματι, η τελευταία μου τηλεοπτική δουλειά ήταν το “Σκιές στο περιστύλιο” το 2001. Μου άρεσε πολύ το κείμενο, καθώς θίγει ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα: από τη μια, υπάρχει ο αμύθητος πλούτος και, από την άλλη, η απέραντη φτώχεια. Επίσης, γνώρισα το σκηνοθέτη μας, Βασίλη Μυριανθόπουλο, ο οποίος είναι πολύ καλός δάσκαλος, και βεβαίως είναι εξαιρετικό το καστ, όπως και όλοι οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Θανάσης, που υποδύεστε, είναι ένας αντισυμβατικός χαρακτήρας;

Είναι ένας ωραίος άνθρωπος που δούλεψε, πάλεψε για τα δικαιώματά του, ήταν ενάντια στην εξουσία, πήγε φυλακές, αντιστάθηκε στη χούντα. Είναι γέρος, αλλά δεν είναι νεκρός, όπως λέει και ο ίδιος. Του αρέσουν οι ομορφιές της ζωής. Η ωραιότερη εικόνα του πλανήτη είναι ο άνθρωπος. Αυτό θαυμάζει ο παππούς Θανάσης.

Πώς αντιμετωπίζει αυτή τη νέα συνθήκη που έχει δημιουργηθεί στην οικογένειά του;

Πιστεύει ότι παιδί σου είναι αυτό που μεγαλώνεις, όχι αυτό που γεννάς. Έχει, βέβαια, την ευρύτητα της σκέψης και αγαπάει εξίσου και τα δύο παιδιά. Παίρνει θέση στο πρόβλημα, αλλά το βλέπει πάρα πολύ θετικά και δεν πάει κόντρα στις δύο οικογένειες. Λέει, όμως, και κάποιες αλήθειες και καυτηριάζει τους πλούσιους.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved