Σοφία Φαραζή: Από το «Λίτσα.com» στους «Παγιδευμένους»- Η ηλικία, η αποχή από την TV και η μητρότητα
Showbiz

Σοφία Φαραζή: Από το «Λίτσα.com» στους «Παγιδευμένους»- Η ηλικία, η αποχή από την TV και η μητρότητα

Την Σοφία Φαραζή την πρωτοείδαμε στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Λίτσα.com και φέτος την παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι".

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η Σοφία Φαραζή είχε κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά "Λίτσα.com", που συμπρωταγωνιστούσε με τον Μάριο Αθανασίου. Μετά από την λήξη της σειράς, η ηθοποιός αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα της κόρης της, Αγγελικής από την ημέρα που γεννήθηκε ενώ έκανε διάφορες δουλειές στο θέατρο, για να βρίσκεται σε τριβή με το αντικείμενό της.

11 χρόνια μετά από την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύζυγό της και την κόρη τους ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Παγιδευμένοι". Η ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, που της αρέσει πολύ και την εφράζει απολυτα. Η ίδια, στα 43 της πλέον χρόνια, είναι πιο ώριμη από ποτέ και λατρεύει την δουλειά της!

Η Σοφία Φαραζή είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της:

Τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης μου επέστρεψα στο θέατρο και επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Συνειδητά απείχα από την τηλεόραση και αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στο μεγάλωμα της Αγγελικής. Ηθελα να είμαι κοντά και στην κόρη μου και στην τέχνη μου.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved