Δημήτρης Πιατάς: «Θεωρώ πως ήταν επιλογή του Κωνστανίνου Τζούμα το ‘’φευγιό’’ του»
Showbiz

Δημήτρης Πιατάς: «Θεωρώ πως ήταν επιλογή του Κωνστανίνου Τζούμα το ‘’φευγιό’’ του»

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε για την τηλεόραση, για όσα τον πόνεσαν, για τον φίλο του Κωνσταντίνο Τζούμα που έφυγε πριν από λίγους μήνες αλλά και για τη σχέση του με τα χρήματα... 

Ο σπουδαίος ηθοποιός παραδέχεται ότι κάτι που τον πόνεσε τελευταία ήταν ο θάνατος του καλού του φίλου Κωνσταντίνου Τζούμα ενώ μιλά και για τις προτάσεις για τηλεόραση που... δεν έχει...

Προτάσεις για τηλεόραση είχες;

Όχι, καμία. Βεβαίως, έχω τόσο βαρύ πρόγραμμα στο θέατρο, που θα μου δημιουργούσε πρακτικό πρόβλημα να είμαι σε όλα καλός και συνεπής.

Πώς σου φαίνεται που φέτος έχουμε πιο πολλά σίριαλ από ποτέ;

Θεωρώ πως είναι ένα στοιχείο υπερβολής για τη χώρα μας. Η αγορά είναι συγκεκριμένη, όπως και το κοινό, άρα προσπαθώ να καταλάβω την αιτία που το κάνουν.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η απώλεια αγαπημένων μου προσώπων. Των γονέων και των αγαπημένων μου φίλων, που τους αποχαιρέτησα, με τελευταίο τον Κ. Τζούμα.

Ήξερες ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας;

Γενικά τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος, θεωρώ πάντως ότι ήταν επιλογή του το «φευγιό» του, γιατί ο ίδιος ήταν τόσο αξιοπρεπής και γενναιόδωρος απέναντι στη ζωή και στους άλλους.

Ποια είναι η σχέση σου με τα χρήματα;

Καμία. Δεν έχω σχέση με τα χρήματα, ούτε με απασχολούν ιδιαίτερα. Τα χρησιμοποιώ για να καλύπτω τις ανάγκες μου και να μπορώ να προσφέρω δώρα στους φίλους μου.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved