Συριοπούλου: Τα καλλιστεία, το επάγγελμα της νηπιαγωγού και οι εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο!
Showbiz

Συριοπούλου: Τα καλλιστεία, το επάγγελμα της νηπιαγωγού και οι εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο!

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, σε συνέντευξή της, μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τα επαγγελματικά της, μιας και το να γίνει ηθοποιός ήταν μια απόφαση που ήρθε αργότερα στη ζωή της. 

H αγαπημένη ηθοποιός έχει καταπιαστεί επαγγελματικά με διάφορα πράγματα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει καταλήξει ότι ο χώρος της υποκριτικής είναι εκείνος που την ταιριάζει απόλυτα.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι αναμφισβήτητα ωραία, πρώην εστεμμένη στα καλλιστεία Δωδεκανήσων, με εμφάνιση και προδιαγραφές μοντέλου - μια καριέρα που παραδόξως δεν σκέφτηκε να ακολουθήσει ποτέ.

Αντιθέτως, το πρώτο επάγγελμα που της πέρασε από το μυαλό ήταν αυτό της νηπιαγωγού («γιατί λατρεύω τα παιδιά και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το είδα
σαν δουλειά»), το οποίο άσκησε για λίγα χρόνια, μέχρι που ανακάλυψε ότι η πραγματική της κλίση ήταν πάνω στη σκηνή ή μπροστά από μια κάμερα.

«Οταν συνειδητοποίησα όπ το να γίνω ηθοποιός ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα να
κάνω στη ζωή μου, έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και πέρασα. Από εκεί και πέρα κατάλαβα ότι δεν θα μπoρούσα να είμαι ευτυχισμένη με κάποιο άλλο επάγγελμα. Η υποκριτική για μένα είναι ανάγκη»

Οχι απλώς μια επιθυμία. Με ολοκληρώνεις ως άνθρωπο», αναφέρει. Και παρότι τον πρώτο καιρό το όνομά της ως πρωτοεμφανιζόμενη συνοδευόταν από την επεξηγηματική ταμπέλα «η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί», σύντομα είναι ξεκάθαρο ότι η ομοιότητα της καλλονής made in Greece και της Αμερικανίδας σταρ σταματούσε στην εμφάνιση. Η Ευαγγελία δεν αγαπάει τα σκάνδαλα, δεν έχει περίεργα βίτσια και δεν της αρέσει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή.

Αντιθέτως, θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και είναι χαμηλά
τόνων και διακριτική - όσο διακριτική μπορεί να γίνει με το 1,80μ. ύψος της και τη φινετσάτη ομορφιά της. Η ίδια, βέβαια, δεν πλάσαρει ποτέ την εμφάνισή της ως το βασικό προσόν της. Εχει συναίσθηση του κάλλους της, αλλά γνωρίζει ότι έχει να προσφέρει πολύ περισσότέρα από ένα φωτεινό χαμόγελο.

«Πιστεύω ότι η ομορφιά είναι ευχή. Ωστόσο δεν έχω νιώσει ποτέ με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί ότι αποτέλεσε το No 1 κριτήριο. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο κιόλας νομίζω ότι η υποκριτική ικανότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου είναι αυτά που με ξεχωρίζουν και οι άνθρωποι του χώρου το γνωρίζουν.

Ευτυχώς και στα πρώτα μου βήματα είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που μπόρεσαν να με δουν πέρα από την εξωτερική μου εμφάνιση», μου λέει η ίδια.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved