Κατερίνα Ζαρίφη: «Εγώ ήμουν δημοσιογράφος του πεζοδρομίου...»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Εγώ ήμουν δημοσιογράφος του πεζοδρομίου...»

H Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της, μίλησε για την ενασχόλησή της με την δημοσιογραφία, ενώ υποστήριξε πώς η υποκριτική ήρθε στη ζωή της αργότερα και την αγάπησε πολύ. 

Η μετάβασή της από τη δημοσιογραφία στην ηθοποιία δεν έκανε εντύπωση στο κοινό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν πώς η Κατερίνα ήταν γεννημένη να υποδύεται ρόλους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το ξεκίνημά της στα media και στον χώρο της δημοσιογραφίας. Φέτος, την παρακολουθούμε τηλεοπτικά μέσα από την σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" και ήδη την έχουμε λατρέψει!

«Οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι σπουδές μου είναι στην υποκριτική. Δεν ισχύει αυτό. Εγώ ήμουν δημοσιογράφος πεζοδρομίου, έκανα υπουργείο Γεωργίας, ελεύθερο ρεπόρταζ αλλά και αστυνομικό. Μετά εργαζόμουν στις εκπομπές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να υπάρχουν απωθημένα στη ζωή του. Τα απωθημένα γίνονται εκκρεμότητες και δεν είναι ωραίο μεγαλώνοντας να έχεις εκκρεμότητες.

Η πρώτη που με επέλεξε για το θέατρο ήταν η Ζωή Λάσκαρη. Όταν μου το πρότεινε, της είπα "καλέ έχετε τρελαθεί;" και μου απάντησε "στον ενικό θα μου μιλάς και, όχι, δεν έχω τρελαθεί καθόλου. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί στο θέατρο". Τελικά δεν πρόλαβα να παίξω με τηΖωή γιατί εκείνο το καλοκαίρι χάθηκε.

Όταν ξεκινάς την υποκριτική στα 40, το κάνεις απόλυτα συνειδητοποιημένη. Δεν το κάνεις γιατί δεν έχεις δουλειά. Εγώ τότε θυμάμαι ότι είχα τηλεοπτικές προτάσεις που αρνήθηκα. Για εμένα ήταν σαράκι. Η υποκριτική είναι η δική μου ψυχοθεραπεία. Τη συνάντησα αργά στη ζωή μου αλλά με βοήθησε πάρα πολύ..."

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved