Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος μου είπε πως δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί ξανά κανένας μαζί του»
Showbiz

Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος μου είπε πως δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί ξανά κανένας μαζί του»

Η Άννα Φόνσου δεν μπήκε ποτέ σε καλούπια. Είναι το θρυλικό αγοροκόριτσο του ελληνικού κινηματογράφου και έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τις ταινίες που έπαιξε αλλά και για τον Γιώργο Μαρίνο.

Γιατί δεν παρακολουθείτε τιw ταινίες σας;

Δεν τις βλέπω ποτέ. Όλοι οι φίλοι της ζωής μου που παίξαμε μαζί έχουν πεθάνει. Έχω και τον φόβο για το πότε θα φύγω κι εγώ για να ολοκληρωθεί το πλάνο. Μου φέρνουν νοσταλγία και δεν το θέλω.

Σας λείπει κάποιος περισσότερο από τους άλλους;

Μου λείπει η Αλίκη, μου λείπει η Τζένη. Κάθε μέρα διαβάζω ένα ποίημα που λέει θα βγω παρέα με τις νεκρές μου φίλες. Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πολλές φορές πως είναι μεσημέρι και δεν μιλάω στο τηλέφωνο με την Αλίκη ή με την Ζωή για να τους πω τι θα κάνετε τo βράδυ. Με την Τζένη που είχαμε και μπουτίκ δίπλα δίπλα. Ήταν φίλοι της καρδιάς μου.

Ανάμεσα στην Τζένη και την Αλίκη υπήρχε αντιπαλότητα;

Όχι, όχι, έτσι έλεγαν και για εμένα με την Βουγιουκλάκη. Αυτά τα είχε δημιουργήσει ο τύπος απλά για να ασχολούνται.

Τον τίτλο του sex symbol τον αποδεχτήκατε;

Α πα πα. Καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Δεν είχα ούτε τα ανατομικά προσόντα για να έχω τον τίτλο. Δεν ήμουν αλλά επειδή έβγαινα με μαγιό, ήμουν αδύνατη, 48 κιλά, το έλεγαν. Δεν με ενδιέφερε που το έλεγαν διότι εγώ ασχολιόμουν με το θέατρο και με όσα έκανα

Οι τολμηρές ταινίες που κάνατε;

Ήσασταν γενικότερα επαναστάτρια. Ήμουν πρωτοποριακή και tis έκανα. Αν και ήμουν Καρκίνος στον αστερισμό κανονικά έπρεπε να είμαι Υδροχόος. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή, αποζημιώθηκα και δεν θέλω να πω περισσότερα.

Όλη αυτή η ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο σας στεναχώρησε;

Δεν θέλω να μιλάω πια γι’ αυτό. Ίσως είναι και η τελευταία φορά. Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένα άτομο που θαύμαζα πολύ χωρίς να τον γνωρίζω και έτυχε στην περιπέτεια της υγείας του να είμαι κοντά. Μόνος του μου είπε όταν έφυγε από το «Σπίτι του ηθοποιού» πως δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί ξανά κανένας μαζί του. Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά

Τι μπορεί να σας φέρει πλήξη;

Δυστυχώς για μένα εγώ πλήττω και με τον εαυτό μου ακόμα. Πλήττω με ανόητες συζητήσεις γι’ αυτό και φεύγω αμέσως πλέον παρόλο που κάποτε καθόμουν και τις άκουγα. Γι’ αυτό παντρεύτηκα και τρεις φορές από πλήξη.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved