Σάννυ Χατζηαργύρη: «Έμαθα πράγματα που με έχουν σοκάρει»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Έμαθα πράγματα που με έχουν σοκάρει»

Δυναμική και ασυμβίβαστη από μικρή, βρήκε τις απαντήσεις για όσα την απασχολούσαν στον χώρο της τέχνης, με αποτέλεσμα σήμερα μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο και στην τηλεόραση να έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη του κοινού.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε σε συνέντευξή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για το κίνημα metoo και για την δικαιοσύνη.

Πιστεύετε ότι το metoo ήταν μια ευκαιρία να επέλθει η κάθαρση στο θέατρο; Ή φοβάστε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές μπορεί να επαναληφθούν;

Εννοείται ότι το θέατρο θα βγει πιο δυνατό, εννοείται ότι θα καθαρίσει πάρα πολύ και τίποτα από αυτά δεν είναι επί ματαίω. Κάποιες συμπεριφορές από αυτές θα επαναληφθούν, αλλά τουλάχιστον θα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα από το θύμα της ανάλογης περίπτωσης.

Λόγω του ότι ο σύζυγός σας είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη είχατε τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση που ενδεχομένως σας σόκαραν;

Επειδή όλο αυτό αφορά τον χώρο μου, σίγουρα κάποια πράγματα τα ήξερα. Σίγουρα πηγαίνοντας στο δικαστήριο για να κρατήσω το χέρι στα θύματα, έμαθα πράγματα που με έχουν σοκάρει. Είναι σημαντικό να πηγαίνει ο κόσμος να εκφράσει την υποστήριξή του στα θύματα, γιατί συνήθως η άλλη πλευρά έχει δόντια.

Πιστεύετε στη δικαιοσύνη;

Ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει στη δικαιοσύνη και να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Παλιά πιστεύαμε ένα 80% ότι υπήρχε δικαιοσύνη στα δικαστήρια. Αυτό που βλέπω γενικότερα και δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να φεύγει από πάρα πολλούς θεσμούς και από τα δικαστήρια. Ο κόσμος πρέπει λίγο να ξυπνήσει και γι’ αυτό θεωρώ πως πρέπει να πηγαίνει στα δικαστήρια. Αν η δικαιοσύνη φύγει από τα δικαστήρια τότε χαθήκαμε.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved