Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη! Τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη, η παρενέργεια φαρμάκου κι η πρόωρη γέννα
Showbiz

Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη! Τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη, η παρενέργεια φαρμάκου κι η πρόωρη γέννα

Αν και επρόκειτο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Άρτεμις Αστεριάδη δεν πέρασε καθόλου όμορφα τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς χρειάστηκε μέχρι και να νοσηλευτεί καθώς αντιμετώπισε προβλήματα και μάλιστα στον όγδοο μήνα.

Κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τα social media όταν νοσηλευόταν ανεβάζοντας μία φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και γράφοντας στη λεζάντα: «Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι περιποιημένες και ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα και βλέπω και εμένα σαν 💩εδώ καθηλωμένη στο κρεβάτι να κλώθω για μήνες…

Σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πώς είμαι έτσι λέω; Έχω πέσει πολύ …

Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές είναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι, σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που περνάει, γλιτώνουμε και τη θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω. Ε βουρκώνω από ευτυχία, κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω, Ε αξίζει κάθε πόνος. Συνέχισε μην τα παρατάς και μετά κλαίω πάλι… Άτιμο πράγμα οι ορμόνες … ΕΣΥ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη ή σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου #pregnant#32weekspregnant#mom#mather#boys#»!.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως αφού η Άρτεμις Αστεριάδη έγινε ξανά μανούλα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία της με τον αγαπημένο της Θαλή με τον οποίο έχουν αποκτήσει άλλο ένα αγοράκι, τεσσάρων ετών σήμερα. Δυσκολεύτηκε αρκετά αφού γέννησε με καισαρική και μάλιστα η επισκληρίδιος τής δημιούργησε μία παρενέργεια με κνησμό σε όλο της το σώμα αλλά και αυτό αντιμετωπίστηκε. Το μωράκι της γεννήθηκε περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι το περίμεναν και γι' αυτό μπήκε στη θερμοκοιτίδα, όμως χαίρει άκρας υγείας και όλα θα πάνε καλά μέχρι τελικά η ίδια και ο γιος της να πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια λίγες ώρες μετά τον τοκετό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved