Βαλεντίνη Παπαδάκη- Κώστας Σόμμερ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του γιου τους!
Showbiz

Βαλεντίνη Παπαδάκη- Κώστας Σόμμερ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του γιου τους!

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βάφτισαν πριν από λίγες μέρες το γιο τους, τον μικρό Ιάσωνα, ο οποίος είναι ένας κούκλος και πριν από λίγες ώρες είδαμε το φωτογραφικό άλμπουμ από την τελετή. 

Το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτώβρη, το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, που πήρε το όνομα Ιάσονας, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με νονό τον φίλο τους Κωνστανίνο Ασημώτο, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε και ένα μεγάλο γλέντι στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ περνούν την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής τους μιας και όχι μόνο βάφτισαν το γιο τους, αλλά σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους και το δεύτερο παιδάκι τους, που θα είναι κοριτσάκι. Oι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και πολύ συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους ως οικογένεια και με τον μικρό Ιάσωνα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, η Βαλεντίνη Παπαδάκη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή και συνόδευσε την δημοσίευσή της με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

"Στο γιο μου: Μην ξεχνάς ποτέ ότι σε αγαπώ αληθινά και άνευ όρων, ελπίζω να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πιστεύω σε εσένα, να απολαύσεις το ταξίδι της ζωής σου και να θυμάσαι τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι ♥️ Σε αγαπώ, η μαμά σου..."

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την βάφτιση του γιού της, Ιάσωνα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved