Σταύρος Σβήγκος: Η ηλικία, ο γάμος, ο χωρισμός και ο ρόλος στον Έρωτα Φυγά
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: Η ηλικία, ο γάμος, ο χωρισμός και ο ρόλος στον Έρωτα Φυγά

Ο Σταύρος Σβήγκος ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων ηθοποιών της γενιάς του.

Ο ίδιος πέρα από ηθοποιός, έγινε και μικρό χρονικό διάστημα παρουσιαστής, αφού το καλοκαίρι τον απολαύσαμε στην τηλεοπτική ανδροπαρέα της εκπομπής “Παίξτε μπάλα” στον ΑΝΤ1 μαζί με τους Γιώργο Λέντζα, Νικόλα Ράπτη και Χάρη Νταρζάνο.

Ο ίδιος δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να δοκιμάσει νέα πράγματα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το κοινό τον στηρίζει. Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία

Ο ηθοποιός είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 13 Αυγούστους 1985 και είναι 37 ετών. Το 2008 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως ''Πέτρος'' στη νεανική σειρά του Mega, Άγρια παιδιά. Τις χρονιές 2014 και 2015 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά, Κάτω Παρτάλι χάρη στην οποία έγινε ευρύτερα γνωστός.

Ο γάμος και ο χωρισμός

Ο Σταύρος Σβήγκος από την πρώτη στιγμή έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς και για τον λόγο αυτό δεν γνωρίζουμε και πολλά για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα Αϊβαλή, ενώ οδηγούσε στην Αττική Oδό. Το 2018 ο ηθοποιός και η φωτογράφος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Το αγοράκι έχει πάρει το όνομα Μιχαήλ – Άγγελος και νονοί του μικρούλη είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Βίκυ Παπαδοπούλου και Μιχάλης Οικονόμου.

Ωστόσο, οι δυο τους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την αποκάλυψη του χωρισμού την είχε κάνει η Έλενα Αϊβαλή μέσα από Q&A που πραγματοποιήθηκε στο Instagram της, όταν ένας διαδικτυακός της φίλος την είχε ρωτήσει αν έχει χωρίσει με τον ηθοποιό, με την ίδια να απαντά «Yes».

Ο ρόλος στον Έρωτα φυγά

Ο Σταύρος Σβήγκος υποδύεται τον Μάρκο, ένα παιδί εργατικής τάξης γίνεται ένας πολύ καλός μηχανικός αυτοκινήτων και δουλεύει στο συνεργείο ενός κολλητού φίλου του πατέρα του, του κυρ- Γιάννη. Ο πατέρας του σκοτώθηκε στον πόλεμο και η μητέρα του εξαφανισμένη. Είναι έξυπνος, έχει τελειώσει το γυμνάσιο και είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα. Θα φτάσει να κάνει ως και φόνο για χάρη της. Θέλει να παντρευτούνε αλλά οι περιστάσεις τον αποτρέπουν συνέχεια. Όταν μπαίνει φυλακή αλλάζει και όταν βγει γίνεται εκδικητής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved