Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της- Η εγχείρηση και η αιμορραγία στο GNTM!
Showbiz

Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της- Η εγχείρηση και η αιμορραγία στο GNTM!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά από συνέντευξη που παραχώρησε σε διεθνές ραδιοφωνικό μέσο, γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αποκάλυψε ότι ειχε κάνει και χειρουργείο. 

Η ίδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, που δραστηροποιείται τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι έχει συνεργαστεί με διάφορους γνωστούς σχεδιαστές, με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη σε διεθνές podcast και αποκάλυψε ότι κατά την διαρκεια που ήταν μέλος στην επιτροπή του GNTM αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, το οποίο και την οδήγησε στο να κάνει χειρουργείο. Βέβαια, μετα από όλα αυτά, επιτελους η κατάσταση της υγείας της έχει αποκατασταθεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

https://www.instagram.com/p/Cj8oxfNAMkQ

Λίγο μετά από την δημοσιοποίηση του podcast, η ίδια απάντησε στις ερωτήσεις μερικών από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι της ζήτησαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Όταν κάποιος την ρώτησε γιατί έκανε εγχείρηση, εκείνη απάντησε:

«Γιατί ήταν απαραίτητο για να γίνω καλά. Αυτό που είχα το ξεπέρασα και δεν το αναφέρω πια. Παρόλα αυτά. Η συγκεκριμένη φώτο τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Με πολύ πόνο, βουρκωμένα μάτια, πολύ καλό μακιγιάζ και φώτα και ελπίδα ότι μετά από αυτό θα είμαι καλά».

Σε κάποιο άλλο σημείο, την ρώτησαν για το αν οι συνεργάτες της στο GNTM γνώριζαν την κατάστασή της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε περάσει και κάποιες αιμορραγίες.

«Όχι… μόνο οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι και η Έλενα… Πήγαινα στη θέση μου νωρίτερα για να με βοηθήσουν να καθίσω και έφευγα τελευταία για να μη δει κανείς ότι δεν μπορώ να σηκωθώ. Ήμουν τόσο ευγνώμων για τη δουλειά μου, ήθελα να φαίνομαι πάντα τέλεια. Σε αυτό το επεισόδιο αναγκάστηκα να ενημερώσω 2 ανθρώπους της παραγωγής, καθώς στην προσπάθεια μου να κάνω demo για το rodeo έπαθα αιμορραγία και δε μπορούσα να συνεχίσω».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved