Ζέτα Μακρυπούλια: Τέλος η κόντρα με τον Λούλη – Μαζί στο θέατρο
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Τέλος η κόντρα με τον Λούλη – Μαζί στο θέατρο

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης θα παίξουν μαζί σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Εθνικό, βάζοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στην κόντρα τους.

Αφήνοντας πίσω τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει το 2011, ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε η στιγμή που οι δύο ηθοποιοί θα συναντηθούν επί σκηνής από τη νέα χρονιά στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο».

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Χρήστος Λούλης τον Ιανουάριο του 2011 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη, στην οποία είχε «επιτεθεί» στη Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας πως δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του.

«Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά, τονίζοντας όμως πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πρώην μοντέλο.

Από την πλευρά της, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με όσα είχε αναφέρει ο ηθοποιός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να το αφήσει πίσω της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved