Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Παίρνω πληροφορίες ότι δεν είναι καλά»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Παίρνω πληροφορίες ότι δεν είναι καλά»

Η Σόφη Ζαννίνου παραδέχεται στα 72 της χρόνια ότι οι ρυτίδες της είναι το παράσημό της. Αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Μαρίνος ήταν κέρβερος στη δουλειά αλλά και τον λόγο που ζήτησε δημόσια συγνώμη από την κόρη της.

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου στην εκπομπή «Ελένη».

Η ίδια δηλώνει πως έχει μεγαλώσει και δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της. «Είμαι 72 ετών απείραχτη» λέει.

«Μία φορά έκανα μπότοξ, όταν έπαιζα στις “Πεθερές” και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη…παραλίγο να κατουρηθώ από το σφίξιμο» θυμάται χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η συζήτηση πήγε στον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο χαρακτηρίζει «κέρβερο».

«Ο Γιώργος Μαρίνος πριν την παράσταση ήταν κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών». Δηλώνει επίσης πως η «Μέδουσα» και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ.

Αναφέρει πως δεν γνωρίζει τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός και ενίοτε λαμβάνει πληροφορίες θετικές και άλλοτε αρνητικές. «Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του» προσθέτει.

Η ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της. Δηλώνει πως η συνύπαρξη είναι εξαιρετική και ότι δεν λείπει η αντρική φιγούρα.

«Έχω ζητήσει συγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα» αναφέρει.

Ερωτώμενη για το εάν φοβόταν εκείνη τον πατέρα της, αποκαλύπτει πως τον έβλεπε και «κατουριόταν» επάνω της. «Έμπαινε μέσα και σταμάταγε μέχρι και το ρολόι του τοίχου» συμπληρώνει.

Η επιβλητική παρουσία του πατέρα της, της στοίχισε και στο κομμάτι των φλερτ καθώς όπως λέει δεν τολμούσε κανείς να την πλησιάσει και όσοι το έκανα ήταν πολύ θαρραλέοι.

Ενθυμούμενη την εποχή του «Πρωινού Καφέ» δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη λέει: «Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη μου άνοιξε μία πολύ μεγάλη αγκαλιά σε δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved