Η Αθηνά Οικονομάκου «έλιωσε» με την λέξη που της είπε η κόρη της, Σιέννα
Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου «έλιωσε» με την λέξη που της είπε η κόρη της, Σιέννα

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της.

Το φετινό χειμώνα θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση ''Η τρελή του Σαγιό'' και μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές ξεκίνησαν τις πρόβες.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, τον Μάξιμο και την Σιέννα Ηλέκτρα. Η ίδια μπορεί να έχει φορτωμένη καθημερινότητα, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα θα βρει χρόνο για την οικογένεια της, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια τρυφερή μαμά και περνάει όμορφες στιγμές με τα δύο της παιδιά. Μάλιστα, η ηθοποιός ούσα ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές με τα αγγελούδια της.

Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insragram ένα βίντεο με την μικρή της πριγκίπισσα. Στο στιγμιότυπο απεικονίζεται η κόρη της να της προσφέρει λουλούδια και να της λέει τρυφερά λογάκια.

«Μου φέρει λουλουδάκια και μου λέει ''παπάω''», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved