Λεβεντογιάννης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο... εισαγγελέας Μαρκέτος- Η ανάρτησή του στα social media!
Showbiz

Λεβεντογιάννης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο... εισαγγελέας Μαρκέτος- Η ανάρτησή του στα social media!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, μέσα από μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε όλους τους φίλους, αλλά και τους φαν του, ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ότι ήδη έχει προχωρήσει, κάνοντας τις ανάλογες ενέργειες. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και την φετινή σεζόν τον έχουμε λατρέψει ίσως λίγο περισσότερο.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι" και μαζί με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν γίνει το αγαπημένο δίδυμο του τηλεοπτικού κοινού. Ο ηθοποιός, που υποδύεται στη σειρά τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media του και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, όσο και από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, θέλησε να ενημερώσει όλους τους διαδικτυακούς του φίλους έχει υπάρχει στο Instagram ένα προφίλ που χρησιμοποιεί το όνομά του, ενώ ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανέναν άλλον λογαριασμό, πέρα από αυτόν που χρησιμοποιεί.

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram: «Ο μόνος επίσης λογαριασμός που έχω είναι αυτός του Instagram. Ότι λογαριασμός υπάρχει με το όνομά μου σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, δεν ανήκει σε εμένα».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved