Βαρύ πένθος για την Δωροθέα Μερκούρη- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Δωροθέα Μερκούρη- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!

H Δωροθέα Μερκούρη, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "ράγισε καρδιές" μιας και αποχαιρέτησε έναν πολύ καλό της φίλο, που πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή. 

Η ηθοποιός δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της φίλο, Kelley, που είχαν μοιραστεί μαζί τόσα πολλά.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media. Πολλές είναι οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις ασχολίες της καθημερινότητάς της, αλλά και από διάφορές της εξορμήσεις, τόσο σε Ελλάδα, όσο και εκτός συνόρων.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός έκανε μια άκρως συγκινητική δημοσίευση, η οποία και ήταν προς τιμήν ενός αγαπημένου τους φίλου από το εξωτερικό, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες, με την ίδια να μην μπορεί να το συνειδητοποιήσει ακόμα.

Η Δωροθέα Μερκούρη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Ο αγαπημένος μου Kelley, που ήταν ένας από τους πιο γενναιόδωρους, αξιαγάπητους και συμπονετικούς φίλους μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις όμορφες στιγμές που είχαμε μαζί, τα ταξίδια και τους χορούς μας. Ήσουν πάντα εδώ για εμένα, Kelley. Είμαι περήφανη που σε γνώρισα σε αυτή τη ζωή. Μέχρι να τα ξαναπούμε γλυκέ αδελφέ μου. Πέταξε ψηλά, άγγελέ μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved