Άρτεμις Αστεριάδη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της- «Λιώσαμε»
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της- «Λιώσαμε»

Πριν από λίγες μέρες και παρά τα έντονα προβλήματα που αντιμετώπισε, η Άρτεμις Αστεριάδη έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της τον πρίγκιππά της, γεμάτη συγκίνηση και περηφάνεια!

Η ίδια με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία και η χαρά είναι πλέον ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η Άρτεμις Αστεριάδη ταλαιπωρήθηκε πολύ στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και μάλιστα χρειάστηκε ακόμα και να νοσηλευτεί στον όγδοο μήνα, μιας και κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης.

Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε αρκετά αφού γέννησε με καισαρική και μάλιστα η επισκληρίδιος τής δημιούργησε μία παρενέργεια με κνησμό σε όλο της το σώμα αλλά και αυτό αντιμετωπίστηκε. Το μωράκι της γεννήθηκε περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι το περίμεναν και γι' αυτό μπήκε και στη θερμοκοιτίδα΄, όπως είχε πει και η ίδια μέσα από τα social media της.

Σήμερα (26-10) η Άρτεμις Αστεριάδη επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της, μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του και εκείνη νιώθει τόσο χαρούμενη που όλα πήγαν καλά στο τέλος και είναι και οι δυο τους καλά. Μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram μας έδειξε μερικές selfie με τον νεογέννητο γιο της, που ήδη της έχει κλέψει την καρδιά!

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει μετά τον τοκετό:

Επιτέλους τον πήρα στην αγκαλιά μου και ηρέμησε η ψυχή μου καλώς μας ήρθες μικρό μου θαυματάκι 🤍#myboy#mom#family#happy#moment#mamasboy💙" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved