Δείτε τον Κρατερό Κατσούλη 28 χρόνια πριν - Τα κατάμαυρα μαλλιά και το κορμί... λαμπάδα
Showbiz

Δείτε τον Κρατερό Κατσούλη 28 χρόνια πριν - Τα κατάμαυρα μαλλιά και το κορμί... λαμπάδα

Ο Κρατερός Κατσούλης από την αρχή της πορείας του στον χώρο της υποκριτικής μέχρι και σήμερα παραμένει ένας από τους πιο ωραίους άντρες της γενιάς του, ωστόσο λίγοι θυμούνται το πως ήταν πριν 28 χρόνια.

Τον Κρατερό Κατσούλη τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», η οποία μας χαρίζει άφθονο γέλιο και στιγμές κάλλους. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, ο ηθοποιός, έχει μια αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο, μιας και ξεκίνησε να συμμετέχει σε σειρές σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία στην κρατική τηλεόραση, ενώ από το 1991 μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές ως ηθοποιός.

Το 1989 τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1994.

Ωστόσο, λίγοι θυμούνται το πως ήταν ο ηθοποιός όταν πρωτοξεκίνησε στην tv. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα στιγμιότυπο από την αστυνομική σειρά "Η οργή των Θεών", στην οποία πρωταγωνίστησε πριν 28 χρόνια.

Όπως θα δείτε στο εν λόγω βίντεο, ο Κρατερός Κατσούλης για τις ανάγκες του ρόλου του, είχε κάποιες σκηνές χωρίς μπλούζα. Εκεί, είδαμε το καλλίγραμμο κορμί του, μιας λάτρευε από μικρός τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και πλούσια μαύρα μαλλιά του.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved