Γιώργος Κατσαρός: Το μεγάλο του παράπονο και οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα θρυλικά τραγούδια του
Showbiz

Γιώργος Κατσαρός: Το μεγάλο του παράπονο και οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα θρυλικά τραγούδια του

Ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για όλα ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το μεγάλο του παράπονο. 

Ο κορυφαίος δημιουργός αποκάλυψε αρχικά πως έγραψε το τραγούδι «Ο Δρόμος για τα Κύθηρα» μπροστά στην βεράντα με τον Δημήτρη Μητροπάνο να είναι παρών για τον οποίο τόνισε:

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν «στρατιώτης», ο πιο πειθαρχημένος που έχω συνεργαστεί».

Ο Γιώργος Κατσαρός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που έγραψε το τραγούδι «Κέρκυρα – Κέρκυρα» που ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία η Ρένα Βλαχοπούλου. Όπως αποκάλυψε, το είχε γράψει αφού είδε την ταινία.

Φυσικά, είχε μόνο έναν καλό λόγο για τη Ρένα Βλαχοπούλου. Συγκεκριμένα είπε για εκείνη: «Η Ρένα Βλαχόπουλου ήταν μεγάλη τραγουδίστρια. Όταν πήγε στην Αμερική ήθελαν να την κρατήσουν».

Ο Γιώργος Κατσαρός τόνισε ότι δεν είχε ανταγωνισμό με τον Μίμη Πλέσσα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νέα γενιά τραγουδιστών.

«Δεν είχα ανταγωνισμό με τον Μίμη Πλέσσα, έλεγα πάντα ότι θα έρθει και η σειρά μου. Υπάρχουν διάδοχοί μου, απλά ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα ο συνθέτης δεν είναι ίδιος όπως πριν κάποια χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι καλός τραγουδιστής, δεν είναι τυχαίο που τον ακολουθεί τόσος κόσμος».

Ο Γιώργος Κατσαρός όμως αποκάλυψε και το μεγάλο του παράπονο.

«Δεν με έχουν καλέσει σε κριτική επιτροπή και είναι ένα παράπονο που έχω. Θα πήγαινα», παραδέχτηκε. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ο κορυφαίος συνθέτης αναφέρθηκε και στην απώλεια, τονίζοντας πως δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με αυτή, ειδικά εκείνη της γυναίκας του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved