Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου»

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής του διανύει ο Πέτρος Λαγούτης.

Από τη μια ο ρόλος του στη σειρά Παγιδευμένοι που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και από την άλλη η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», στην οποία και πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο σε απόδοση και μετάφραση της Ελεονώρας Μελέτη και παρουσιάζεται στο θέατρο Αθηνά.

Ο Πέτρος Λαγούτης, καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε τόσο για την παράσταση όσο και για τη σειρά και τον ρόλο του Ανδρέα που κάνει θραύση στο twitter.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για το αν οι επιτυχίες που έχει κάνει είναι από τύχη ή από σωστές επιλογές, εκείνος απάντησε πως:

«Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου. Δεν πιστεύω στην τύχη, όταν προετοιμάζεσαι θα έρθει η στιγμή και εσύ θα κάνεις την επιλογή που πρέπει να κάνεις. Δεν ήταν όλες οι δουλειές μου επιτυχημένες. Τα τελευταία χρόνια έχω μπει σε μία ωραία γραμμή σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου και το χαίρομαι και το απολαμβάνω», είπε.

Δες το απόσπασμα

Λίγα λόγια για την παράσταση Τέλειοι ξένοι στο θέατρο Αθηνά

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: «Ο δολοφόνος είναι υπεράνω πάσης υποψίας»

Παγιδευμένοι: Ο εισαγγελέας Μαυρίδης και ο αστυνόμος Παπαδάκης σε τρελά κέφια -Ο ξέφρενος χορός τους

Πέτρος Λαγούτης: Ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved