Ιωάννα Μαλέσκου: Προσωπική ευτυχία... μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Προσωπική ευτυχία... μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μπορεί να απέχει φέτος από την τηλεόραση, όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μια από τις πιο ήρεμες και χαρούμενες περιόδους μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Μια ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, απολαμβάνοντας τη σχέση με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Εδώ και μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή, αφού αυτόν τον καιρό έχει δώσει προτεραιότητα σε πράγματα που αγαπά και την κάνουν να αισθάνεται όμορφα.

Δίπλα της σε αυτή την απόφαση βρίσκεται ο 37χρονος σύντροφός της. Τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού ο Κ. Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους. Οργανώνουν μικρές αποδράσεις, ενώ έχουν ακόμα νωπές τις αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Ρόδο.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν κρύβουν τη σχέση τους, όμως, δεν επιτρέπουν να κυκλοφορούν λεπτομέρειες που αφορούν αυτό που ζουν. Συχνά μένει ο ένας στο σπίτι του άλλου, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει επισήμως σε συγκατοίκηση.

Συζητήσεις και διεργασίες

Στόχος της I. Μαλέσκου είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση, αφού πρόκειται για μια δουλειά που αγαπά. Εχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί όλες τις δυσκολίες με ψυχραιμία και έχει αποκτήσει ήδη αρκετή εμπειρία. Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν είχε αρκετές συζητήσεις με κανάλια, όμως προτίμησε να απέχει μέχρι να δημιουργηθεί η κατάλληλη συνθήκη για το επόμενο βήμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real μάλιστα, παραμένουν ανοιχτές κάποιες συζητήσεις με συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, για project που αφορά το δεύτερο μισό της σεζόν. Προς το παρόν, η Ιωάννα ξεκουράζεται και ηρεμεί, προτιμώντας μόνο επιλογές που την κάνουν να χαμογελά. Η βασικότερη από αυτές είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved