Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Φόρεσαν τη φόρμα τους και «έλιωσαν» στη γυμναστική
Showbiz

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Φόρεσαν τη φόρμα τους και «έλιωσαν» στη γυμναστική

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό ότι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και αρκετά συχνά περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το σχολείο της και αποφάσισε να πάει για σπουδές στο Λονδίνο. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφει στην Αθήνα επιδιώκει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και ειδικότερα με την οικογένειά της.

Έτσι, μαμά και κόρη είναι αχώριστες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει στιγμιότυπα, τα οποία και δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Οι δυο τους απολαμβάνουν από κοινού τις εξόδους, τραγουδούν αγκαλιασμένες, ενώ η Μελίνα έχει επιλέξει ορισμένες φορές να φορέσει τα ρούχα της μητέρας της.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα μοιράζονται μαζί και τη λατρεία τους για τη γυμναστική και αυτό το αποκάλυψε η ίδια, η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, η Δέσποινα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε εξουθενωμένη πάνω από ένα κρεβάτι pilates reformer με την Μελίνα Νικολαϊδη πεσμένη από πάνω της επίσης εξουθενωμένη.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Να θυμίσουμε πως Η τραγουδίστρια είχε ταξιδέψει μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο.Η Δέσποινα εκεί τραγούδησε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου διοργανώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς, αλλά φρόντισε και την κόρη της όπου μετακόμισε.

Η ίδια η Δέσποινα είχε αναφέρει:«Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση».

Όσον αφορά την μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή υπογράμμισε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved